Szerintetek lehetnék modell?
Figyelt kérdés
170 cm vagyok, vékony, hosszú szőke hajjal (benne természetes barna tincsek), kék szemmel.
Derék: 74
Csípő: 90
Mell: 85
15 éves vagyok
Ezek alapján szerintetek lehetek jó modell??
Képet nem szeretnék feltenni.
2013. aug. 22. 12:02
1/19 A kérdező kommentje:
ezt elfelejtettem :)
65 kg.
2013. aug. 22. 12:03
2/19 anonim válasza:
170-hez 65 kiló az egy modellnek már soknak számít.
3/19 anonim válasza:
Egyrészt igen, a 65 kiló már sok. Másrészt pedig az arc is nagyon sokat számít.
4/19 anonim válasza:
az arc sokat számít,a kilót is figyelembe kell venni,de van akin nem látszik,ilyen méretekkel szerintem nem gond,főleg ha szoktál edzeni és izom is van rajtad
5/19 A kérdező kommentje:
minden nap edzek, és egyáltalán nem látszik rajtam az a 65 kg
2013. aug. 22. 12:23
6/19 A kérdező kommentje:
jajjj bocsánat félre néztem, 56 kg vagyok, nem pedig 65
2013. aug. 22. 12:33
7/19 anonim válasza:
Alacsony vagy,173 de inkább 175-nek kell lenned.
A derekad nagyon sok, -14cm!
És az arc is sokat számít.
8/19 anonim válasza:
Nem, a derekad nagyon vastag, minimum 10 centivel kevesebbnek kéne lennie ekkora mellhez és csípőhöz. Szinte teljesen egyenes vagy ezek alapján, de ez adottság, nem tudsz vele mit kezdeni.
9/19 A kérdező kommentje:
és igen azt is elnéztem. a derék 68.
igy már lehetnék?
2013. aug. 22. 13:26
10/19 anonim válasza:
haver mindent félrenézel? szerintem jól írtad az összes számot elsőre is, csak várod,hogy azt írják Te tökéletes modell lennél! tejóég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!