Lehetnék férfi modell?
Nem sok.
Az, hogy helyes vagy az több ezer magyar fiúra elmondható. A modellek arcában kell legyen valami különleges. (azt, hogy te azt hiszed, hogy a tiéd különleges az pont nem jelent semmit, az igazán híres modelleket az utcán/bevásárlóközpontokban szólítják le modellügynökök)
ezt nem értem írok nekik hogy "hello modell szeretnék lenni" ők meg megmondják hogy lehetek-e az vagy sem?:D
Azt meg nemakarom hogy megcsináltatom 100 000 ft-ért a fotósorozatot és azután közlik hogy esélyem sincs.
Azért gondolkoztam el ezen mert egy csomó fotón lévő férfi modellt kinézetre utolérem, meg beis jönne a vele járó életstílus:D (utazás csajozás fotózások) :))
Nem....
Nem kell pénzt költened portfólióra. Csinálsz egy egyszerű képet magadról amin látszik a testalkatod, meg két képet az arcodról, és azt beküldöd méretekkel meg mindennel együtt egy ügynökséghez, de ha ezt a szakmát akarod választani akkor lehetne annyi eszed hogy utánanézed egyedül a dolgoknak. Ehhez a dologhoz ész is kell ám az édeskevés hogy te jónak gondolod magad.
Tudom, hogy nem aktuális, és valószínűleg ezt nem is olvasod, de ha igen, küldesz képet priviben?
Meg amúgy hogy állsz vele? Összejött, nem jött össze, haladsz vele, le tettél róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!