Első sorban a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy a leírtak alapján lenne-e esélyem arra, hogy modell legyek.
Egy pár adat:
Mell kf:77
Csípő kf:61
Derék kf:77
Magasság:164 cm
Súly: 48kg
Hosszú, szögegyenes homokszőke hajam, és barna szemeim vannak.
Sokan mondják, hogy szép vagyok (bár szerintem nem igaz :) ). Ha ez számít valamit akkor nem sminkelek erősen (spirál, kis pirosító esetleg korrektor) érdekel a divat, és a sminkelés.:) Azt hiszem ennyi:)
kérdésekre szívesen válaszolok. előre is köszönöm:)
hány éves vagy? képet nem tudsz mutatni? 164 cm elég kevés amúgy
2013. júl. 25. 16:17
2/14 anonim válasza:
A csípőd keskenyebb, mint a derekad?
2013. júl. 25. 16:18
3/14 A kérdező kommentje:
14 voltam március 30án, képet nem szeretnék mutatni, de sokan azt mondják, hogy nagyon hasonlítok Emma Watson-ra (pl. az egyik plázában is odajött egy lány, aki egy modellügynökségnél dolgozik, és felkért egy CocaCola reklámfilm szerepre, és ő is megjegyezte a hasonlóságot:o) egyébként #2 nem! véletlenül elírtam:) bocsi derék:61 csípő:77
2013. júl. 25. 16:22
4/14 anonim válasza:
úgy, h legközelebbi életedben hollywoodi zsidó lánynak születsz és majd a zsidó divatszakma, vagy a filmproducerek segítenek. a viccet félretéve 8 milliárd ember él a földön- ennek a fele nő. ha ennek csak egy kis része szép, már akkor is rengeteg millió szép nő létezik. a modellkedéshez kapcsolatok, megfelelő rokonság, vagy pénz kell. én olyan egyetemre jártam, ahol dunát lehetett rekeszteni a szebbnél-szebb nőkkel, mégse lett egyik se modell, pedig biztos szívesen lett volna. van az a szint, ahol a szépség önmagában már kevés.
2013. júl. 25. 16:37
5/14 anonim válasza:
alacsony vagy ehhez. nagyon.
2013. júl. 25. 19:08
6/14 anonim válasza:
akkor most vegyétek a fáradtságot hogy utána nézzetek:
igaz hogy 164"kevés",de nő pár centit és mehet,ha megnézitek ezt az oldalt akkor 168-169cm magas lányok is modellkednek,a magasság már nem annyira lényeges,csak meg kell találni a megfelelő helyet(kifutóra szerintem nem mehetsz,de fotózásokon simán van esélyed)
akkor elárulom hogy nem csak ennél az ügynökségnél vannak alacsony modellek,a fotózáshoz nincs magasság megkötés,azért ezt linkeltem be mert itt rögtön látható a magasság és nem kell külön nézegetni az adatokat
2013. júl. 25. 22:43
8/14 anonim válasza:
Nem lehetsz. 164cm nagyon kevés ehhez. És most lehet itt mondani, hogy fotómodell, annak nem kell magasnak lennie, de aki kicsit is otthon van ebben a szakmában, az megmondhatja, hogy nem lehet a fotó és a kifutómodellt szétválasztani. A modell az modell, csak annak van esélye aki kifutón is megállja a helyét. Vagy tud mondani valaki sikeres fotómodellt? Olvass el pár menedzserrel készült interjút, mind kiemeli, hogy fontos a magasság. A castingokra sem lehet jelentkezni 173 alatt, és az összes jó(!) ügynökség is megköveteli ezt a magasságot.
2013. júl. 26. 11:54
9/14 anonim válasza:
Pontosan. Örülnék ha olyanok akik nem értenek hozzá nem is válaszolnának. Kérdező mellesleg épp emiatt nem itt kéne az ilyeneket megkérdezni hanem felmenni egy-két jó magyar ügynökség weblapjára és ott mindent szépen megtalálsz. Meglehet hogy ott csalódni fogsz a feltételek miatt, de legalább igaz.
2013. júl. 26. 17:01
10/14 anonim válasza:
Szia!még nőősz pár centit és lehetsz modell.Palvin barbi is csak 169 cm.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!