Lehetek modell? (Kép)
2013. aug. 7. 12:18
11/18 anonim válasza:
szép vagy,de átlagos
talán pár év múlva megpróbálhatod,hátha addig karakteresebb lesz az arcod
12/18 anonim válasza:
Szép vagy elmehetsz max megmondják hogy nem vagy odavaló de szerintem várj még egy évet és ha majd akkor is az akarsz lenni menj el.
14/18 anonim válasza:
A modellkedéshez nem szépnek kell lenned, hanem különlegesnek. De én is azt mondom, h készíttess magadról portfóliót, mutasd meg szakembereknek és ők majd elmondják, h van-e benned lehetőség.
16/18 Villácska válasza:
Csak egy nemet tudok mondani, de az a jóindulatom jele.
17/18 anonim válasza:
Az arcod átlagos, de egyébként a modellkedés nem csak arról szól hogy milyen az arcod.
Az alakodnak is megfelelőnek kell lennie.
És az ügynökségeknél, fotózásoknál nem ilyen tömegpózokat alkalmaznak mint amiket te levágsz itt........
18/18 anonim válasza:
Sztem simán lehetsz jó csaj vagy! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!