Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Lehetek modell? (Kép)

Lehetek modell? (Kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

15/L

2013. aug. 7. 12:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass ide! Szép vagy, de SEMMI különleges nincs benned... Pont olyan vagy mint a korodbeliek! KARAKTERESNEK KÉNE LENNED. de ezt minden ilyen kérdéshez leírják vagy százan..
2013. aug. 7. 12:20
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
szép vagy, de szerintem túl átlagos :|
2013. aug. 7. 12:20
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon átlagos vagy, sajnos nem hinném, hogy lehetnél modell.
2013. aug. 7. 12:23
 4/18 anonim ***** válasza:

Igaza van az előző hozzászólóknak. Nagyon szép lány vagy, de bizonyos paraméterek kellenek ahhoz hogy modellkedhess. Sajnos mostanában mindenki úgy hiszi, hogy a modellkedésnek is több ágazata van, pedig nem! Azok a modellek, akik sikeresek is szeretnének lenni, bizony kifutóra is kell menniük, nézd csak meg a Victoria's Secret modelljeit. Ők ott vannak a kifutón, és lám, ők azok akik a legtöbbet keresik a szakmában. Ahhoz pedig, hogy kifutóra menj, meg kell lenned 173 centinek, bár van, ahol elég a 170 is.

Tehát, ha megvagy 170 centi, és tudsz keményen küzdeni azért, hogy tényleg modell legyél, akkor keress egy-két castingot, nyugodtan menj el rá, ott majd elmondják a szakértők, hogy min kell változtatnod, és hogy lehetsz-e egyáltalán modell.

Itt csak a sok irigykedő válaszokat fogod kapni, én most megpróbáltam őszintén de nem bántóan leírni a véleményem. :)

2013. aug. 7. 12:27
 5/18 anonim ***** válasza:
Nálam lehetsz, de ha jobban belegondolsz, nem is akarsz te modell lenni!
2013. aug. 7. 12:28
 6/18 anonim ***** válasza:
3 év múlva.
2013. aug. 7. 12:29
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerintem tök szép lány vagy, de valahogy tényleg nem modelles. Ettől még szép csaj lesz belőled:)
2013. aug. 7. 12:42
 8/18 anonim ***** válasza:
az elsőt osztom abszolút
2013. aug. 7. 13:00
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs meg benned az, ami a modellt modellé teszi. Átlagos vagy, ha elmennél mellettem az utcán, nem fordulnék meg utánad. Könyörgöm, ne akarjon már minden második 15 éves lány modell lenni! Fogalmatok sincs arról, hogy mivel jár...
2013. aug. 7. 13:04
 10/18 anonim ***** válasza:
Próbáld meg nyugodtan. Szép vagy, veszíteni valód nincs. :) Itt amúgy is mindenki azt írja minden egyes ilyen kérdéshez, hogy esélytelen...
2013. aug. 7. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!