Lehetek modell? (kép)
Figyelt kérdés
[link] /269180_248489541844779_100000512057894_1015305_7648021_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2013. jún. 2. 14:12
2/24 A kérdező kommentje:
176 centi és 52 kiló :)
2013. jún. 2. 14:16
3/24 anonim válasza:
1 órán belül a harmadik ilyen kérdés! Akkor gondolhatod hányan vannak, akik modellek akarnak lenni!! És értsétek már meg, hogy sokkal inkább a különlges adottságaiddal lehetsz modell, mint az átlagos kinézeteddel! Minden 2. lány így néz ki, ebben nincs semmi extra! Idegesítő, hogy Palvin Barbi sikere után mindenki modell akar lenni! Ő már 15 évesen is egyéniség volt, nem csak egy szimplán pózolós unalmas figura!
4/24 anonim válasza:
Nagyon sokan vannak így mint te. Helyes arcod van de egy tucat vagy... Azért próbáld meg.
6/24 anonim válasza:
nagyon átlagos vagy
ne érts félre,csinos vagy,de nincs benned semmi különleges,az ember egyszer megnéz azután elfelejt
7/24 anonim válasza:
Fotómodell mindenképp lehetsz, kifutómodellnek szerintem fogynod kéne. Tudom hülyén hangzik igen :D De hát ott nagyon csontosnak kell lenni. Az más kérdés, hogy neked így van nagyon jó alakod.
8/24 anonim válasza:
Az alakoddal nincs gond úgy látom, csak a stílusod, meg az arcod, hajad, stb az nagyon tucat, és ez a tipikus szoli plázamacskás csajnak tűnsz a képek alapján. Modellnek nem ilyen műcsajok kellenek, hanem természetes szépségek.
9/24 anonim válasza:
Sztem szép vagy, de nem hiszem... Én nem emlékeznék az arcodra, nem karakteres. Persze ettől megpróbálhatod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!