Lehetek modell? (kép)
Figyelt kérdés
[link] /269180_248489541844779_100000512057894_1015305_7648021_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2013. jún. 2. 14:12
11/24 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű vagy!Próbáld meg! Nem hinném, hogy pica lenne az aki ad magára... rossz indulatú kommentekre oda se figyelj! Írhatsz privátban, ha bármi kérdésed lenne! :)
12/24 A kérdező kommentje:
Igazabol akik ilyet irtak, hogy p*csa mu no stb.. azoknak uzenem, hogy mi MU dolog van rajtam? Nem jarok szoliba, nincs pothajam ( tobb eve novesztem azert ilyen hosszu), nincs feltolve a szam sot meg mu mellem sincs. Persze erdekelnek a kritikak de az ilyenek nem :) ha ti olyan tokeletesek vagyok kuldjetek mar kepet magatokrol, hihetetlen hogy mindenki csak a rosszat latja a masikba..
2013. jún. 2. 21:00
13/24 anonim válasza:
Ne törődj velük!
Én nagyon is szépnek látlak !!! :)
14/24 anonim válasza:
Van esélyed. Csináltass egy portfóliót, küldd be több ügynökséghez.
15/24 anonim válasza:
Szerintem csini vagy de a mű nem mindig külsőségben rejlik. Hanem az üres tekintetedben :) És a tucat képeidben.
16/24 anonim válasza:
A képek tényleg csapnivalóak. De ez a fotós hibája.
18/24 anonim válasza:
nem nézel ki rosszul, de max glammodell lehetnél, mert semmi különleges nincs benned.
19/24 anonim válasza:
szerintem nem, nagyon tucat arcod van, hajad/szemed gyönyörű, de átlagos és a bőröd túl narancssárgás színű...ezt utálják az ügynökségek, inkább legyél hófehér, barnítani mindig lehet de fehéríteni hááát nem:D Amúgy szép alakod van és csini vagy, de egy modellnek ennél többnek kell lennie, sőt pl nem is fontos hogy szép legyen, csak izgalmas és sminkelhető.
20/24 anonim válasza:
Szerintem szép vagy. Esélyt látok benned, csak az a kérdés, hogy a sok modellnek készülő lányból ,hogy tudsz, majd kitűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!