Ezekkel az adottságokkal lehetek modell?
Figyelt kérdés
168 cm, 50 kiló,a mellbőségem 78 cm, a derekam 60, a csípőm 72, hosszú világosbarna hajam van, szürkéskék szemem, és az emberek többsége szerint szép vagyok. Gondolom mindez kevés, ráadásul nem felelek meg a modell kritériumoknak, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.2013. júl. 17. 13:59
1/6 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne, ha mutatnál egy képet.
2/6 anonim válasza:
Min. 172 cm kell lenned és olyan 45 kiló ha modell akarsz lenni(:
3/6 anonim válasza:
vannak olyan ügynökségek ahol a jelentkezésnél(regisztrációnál)be lehet jelölni hogy miket válasz,így ilyen magassággal ha kifutóra nem is de fotózásokra mehetsz mivel ott tudnak "csalni",én 158cm magassággal voltam fotózáson
4/6 anonim válasza:
Ha nősz húsz centit, és a derekad meg a melled kábé 88-90 cm körül lesz, mert hiába vagy vékony, így marha csőtested van ehhez.
5/6 anonim válasza:
Alacsony vagy. Az meg nem túlzottan számít hogy "cső" tested van, mert nézz meg egy divatbemutatót... ott is a modellek többsége elöl deszka hátul léc.
6/6 anonim válasza:
az utolsoelotti baromsagokat ir... milyen 20 centi?!?! akkor mar 188cm lenne...noi modelleket 173-181 cm kozott keresnek.. de 171cm-es modelleket is lattam mar vmelyik jo ugynokseg oldalan(visage vagy attractive, mar nem emlekszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!