Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Linkelnétek olyan lányokról...

Linkelnétek olyan lányokról képet, akik szerintetek hasonlítanak Palvin Barbira? (Csak mert nekem mindig azt mondják, hogy hasonlítok rá (szerintem nem), és kíváncsi vagyok, hogy szerintem más se hasonlít-e rá:D)

Figyelt kérdés

2013. aug. 4. 20:09
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy ptosisodban van?

Ez a szakmai neve, nézz utána, persze nálad csak valami enyhe.

2013. aug. 8. 01:36
 52/61 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy szerinted senkinek sem egyformák a szemei, de nézz már rá a képedre, hogy a TE szemeid, hogy néznek ki...
2013. aug. 8. 06:56
 53/61 anonim ***** válasza:
Haggyátok már a szemét, nincs vele semmi baj :D Egyébként pedig úú írd meg mindenképp mi volt castingon, nagyon szorítok, különleges lány vagy, és a válaszaid alapján intelligens is! :)
2013. aug. 8. 09:11
 54/61 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: mielőtt még a Dunába vetetnél,mert csúnyák a szemeim,gondolkozz el azon,hogy benned van-e hiba..Nem tehetek róla,hogy hogyan néznek ki.:) Én itt próbálok normálisan kommunikálni,de úgy látszik erre pár ember képtelen.

Utolsó: nagyon aranyos vagy!:) Majd,ha lesz valami tényleges munka (nem tfcd),akkor írok neked.De nem akarok semmit elkiabálni.:)

2013. aug. 8. 10:40
 55/61 anonim ***** válasza:
Okés :)
2013. aug. 9. 09:44
 56/61 anonim ***** válasza:
Jaj istenem hagyjátok már a szemét úgy mondjátok mintha az ő hibája lenne, mintha ő választotta volna ki hogy "nekem ilyen szem kell!" -.- Annyi sok hülye, tuskó ember van! Gondolom ti milyen "gyönyörűek" lehettek, mindig azok szoktak fikázni másokat, akik magukkal sincsenek kibékülve!
2013. aug. 9. 13:23
 57/61 anonim ***** válasza:

Az először linkelt képen erősen látszik a ps a szemeiden. :D

Nem igazán kék a szemed, inkább olyan szürkés-kék. De ezzel nincs gond, csak ne szerkeszd meg őket!

És picikét sem hasonlítasz Barbira. Barbi nagyon gyönyörű, senkit sem láttam még, aki igazán hasonlított volna rá.

Viszont szerintem nagyon-nagyon hasonlítasz Maggie Gyllenhaal-ra!

[link]

[link]

De ha mosolyogsz, akkor sokkal jobban nézel ki! :)

És hagyd el azt a fura kacsaszáj szerűséget (Erre gondolok: [link]

2013. aug. 25. 01:34
 58/61 anonim ***** válasza:
szerintem nem hasonlítasz rá
2013. szept. 25. 17:49
 59/61 anonim válasza:
0%
egyik ismerősöm szerintem nagyon hasonlít (: [link]
2013. dec. 10. 22:15
 60/61 anonim válasza:
Istentelenül buta fejet vágsz a legtöbb képeden...
2014. febr. 20. 20:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!