Linkelnétek olyan lányokról képet, akik szerintetek hasonlítanak Palvin Barbira? (Csak mert nekem mindig azt mondják, hogy hasonlítok rá (szerintem nem), és kíváncsi vagyok, hogy szerintem más se hasonlít-e rá:D)
Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 20:09
41/61 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem tudom mi lehet vele:D [link] ezen a képen közelebbről látod a bal szemem,hátha rájössz,hogy mi lehet a baj vele.:D
2013. aug. 6. 10:25
42/61 anonim válasza:
Hát a többi képet elnézve tényleg nem hasonlítassz Barbira. Érdekes orrod van... De amit legelősször beraktál azon nagyon hasonlítasz, olyan mintha többi képen egy másik csaj lenne...
43/61 A kérdező kommentje:
Mindegyiken én vagyok, egyébként igen,az utolsón látszik nagyon durván,hogy milyen kis pisze malacorrom van:D legalább egyedi:"D
2013. aug. 6. 16:21
44/61 anonim válasza:
Ha nem bantalak meg, akkor azt mondom, erdekes arcod van. Es ez kell egy modellnek. Mi volt a castingon?
45/61 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Végül sajnos csak holnap délután megyek,majd megírom!:)
2013. aug. 6. 20:34
46/61 anonim válasza:
Szerintem jó az orrod, nem szokványos, de nem csúnya, olyan kis cuki.
A bal szemed zavar továbbra is, kicsit furi, de nem rossz ;)
47/61 A kérdező kommentje:
Köszi:) hát nemtudom,élőben ugyanolyan a kettő:)
2013. aug. 6. 21:34
48/61 anonim válasza:
A legelső képen, elfordítva tényleg Shasa Pierse-re hasonlítasz!:D De amúgy Barbira szerintem nem, max 1-1 képen:)
49/61 anonim válasza:
Egyáltalán nem hasonlítasz rá szerintem.
Szátok, orrotok, fejformátok is más, mellesleg a képed azért nincs egyenesen mert a két szemed nem egyforma.
50/61 A kérdező kommentje:
Utolsó: az első képem véletlenül van úgy,egy másikat akartam feltölteni..a többi három képem egyenesen van:) egyébként,ha megnyugtat,neked sem egyforma a két szemed teljesen,mint ahogy a két karod és a két lábfejed hossza sem egyezik meg. Legalábbis én így tudom,de javítsatok ki,ha tévedek,nem akarok hülyeséget mondani.:)
2013. aug. 7. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!