Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Linkelnétek olyan lányokról...

Linkelnétek olyan lányokról képet, akik szerintetek hasonlítanak Palvin Barbira? (Csak mert nekem mindig azt mondják, hogy hasonlítok rá (szerintem nem), és kíváncsi vagyok, hogy szerintem más se hasonlít-e rá:D)

Figyelt kérdés

2013. aug. 4. 20:09
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem tudom mi lehet vele:D [link] ezen a képen közelebbről látod a bal szemem,hátha rájössz,hogy mi lehet a baj vele.:D
2013. aug. 6. 10:25
 42/61 anonim ***** válasza:
100%
Hát a többi képet elnézve tényleg nem hasonlítassz Barbira. Érdekes orrod van... De amit legelősször beraktál azon nagyon hasonlítasz, olyan mintha többi képen egy másik csaj lenne...
2013. aug. 6. 15:07
 43/61 A kérdező kommentje:
Mindegyiken én vagyok, egyébként igen,az utolsón látszik nagyon durván,hogy milyen kis pisze malacorrom van:D legalább egyedi:"D
2013. aug. 6. 16:21
 44/61 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bantalak meg, akkor azt mondom, erdekes arcod van. Es ez kell egy modellnek. Mi volt a castingon?
2013. aug. 6. 16:46
 45/61 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Végül sajnos csak holnap délután megyek,majd megírom!:)
2013. aug. 6. 20:34
 46/61 anonim ***** válasza:

Szerintem jó az orrod, nem szokványos, de nem csúnya, olyan kis cuki.

A bal szemed zavar továbbra is, kicsit furi, de nem rossz ;)

2013. aug. 6. 21:12
 47/61 A kérdező kommentje:
Köszi:) hát nemtudom,élőben ugyanolyan a kettő:)
2013. aug. 6. 21:34
 48/61 anonim ***** válasza:
A legelső képen, elfordítva tényleg Shasa Pierse-re hasonlítasz!:D De amúgy Barbira szerintem nem, max 1-1 képen:)
2013. aug. 6. 22:37
 49/61 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem hasonlítasz rá szerintem.

Szátok, orrotok, fejformátok is más, mellesleg a képed azért nincs egyenesen mert a két szemed nem egyforma.

2013. aug. 7. 02:22
 50/61 A kérdező kommentje:
Utolsó: az első képem véletlenül van úgy,egy másikat akartam feltölteni..a többi három képem egyenesen van:) egyébként,ha megnyugtat,neked sem egyforma a két szemed teljesen,mint ahogy a két karod és a két lábfejed hossza sem egyezik meg. Legalábbis én így tudom,de javítsatok ki,ha tévedek,nem akarok hülyeséget mondani.:)
2013. aug. 7. 23:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!