Linkelnétek olyan lányokról képet, akik szerintetek hasonlítanak Palvin Barbira? (Csak mert nekem mindig azt mondják, hogy hasonlítok rá (szerintem nem), és kíváncsi vagyok, hogy szerintem más se hasonlít-e rá:D)
Szia,köszönöm szépen,bár a szépség szubjektív fogalom!:)
Egyébként eléggé elkanyarodtunk az eredeti kérdéstől,miszerint,tudnátok-e Palvin Barbira hasonlító lányok képeit linkelni.:D
Az első képen tényleg hasonlítasz rá picit, de Barbi sokkal szebb nálad, ne vedd sértésnek. :)
Amúgy meg ha elfogadsz egy tanácsot, ne feszítsd le ennyire az orrod, mert nem azt a hatást éred el vele, amit szeretnél.
Egyébként arcra modellnek való vagy, a hajad is szép, az orrod egyedi, ha az alakod is megfelelő, jó esélyekkel indulhatsz. :)
Jaj,egyáltalán nem veszem sértésnek,Nála szerintem alig van szebb nő!
Köszönöm,holnap megyek castingra,meglátjuk mi lesz:)
Elso kepen igen, tobbien nem.
Masodik kep az nagyon rossz, elonytelen (amiben sapkaban vagy), a harmadikon szep vagy.
Amugy mi van a bal szemeddel? Kicsit furanam tunik minden kepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!