Roselyyka kérdése:
Tényleg hasonlítok Selena gomezre?
Figyelt kérdés
Mert sokan mondták de én nem igazán bírom a csajt max sztm annyi hogy pufi minkettőnk arca . De kiváncsi vagyok a ti véleményetekre. Mellékeltem két képet
2013. aug. 4. 13:25
4/25 A kérdező kommentje:
Hát akk nekem lett igazam sztm valamit nagyon benéztek a többiek. ;)
2013. aug. 4. 13:41
6/25 anonim válasza:
Max annyiban, hogy te is csúnya vagy meg ő is.
7/25 A kérdező kommentje:
csúnyaaaaa XDDDD most jót nevettem XDDDDD
2013. aug. 4. 13:48
9/25 anonim válasza:
Az első képen hasonlít az arcformád, meg a szemöldököd is, bár neked egy kicsit íveltebb, mint Selenának. Neki kisebb, mandula alakú szemei vannak, szélesebb orra és teltebb ajka. Egy kicsi hasonlóság van, de annyira nem szembetűnő.
10/25 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem, de tegnap még azt kérdezted, hogy Nina Dobrevre hasonlítasz-e... Törődj már bele, hogy nem vagy szép, ne akard az ellenkezőjét bizonygatni, mert szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!