Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg hasonlítok Selena...

Roselyyka kérdése:

Tényleg hasonlítok Selena gomezre?

Figyelt kérdés

Mert sokan mondták de én nem igazán bírom a csajt max sztm annyi hogy pufi minkettőnk arca . De kiváncsi vagyok a ti véleményetekre. Mellékeltem két képet

[link]

[link]

2013. aug. 4. 13:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem!
2013. aug. 6. 22:45
 22/25 anonim ***** válasza:

NE CSESZEGESSÉTEK MÁR! Vegyétek már észre magatokat, ha nektek mondanák h rondák vagytok gondolom fel lennétek háborodva rajta (és jogosan, mert hatalmas parasztság!)

Szerintem meg nagyon is szép vagy, fuck what they say ;D

2013. okt. 17. 21:23
 23/25 anonim válasza:
Miféle gagyi, tirpák viselkedés ez? Így megszégyeníteni a nőket/lányokat...... Amúgy törődj bele, hogy csak egy cigó szakmunkás leszel. Örökre.
2014. jan. 13. 09:51
 24/25 Adammaister válasza:
100%
Nem hasonlit De nekem tetszik:D
2014. febr. 28. 20:41
 25/25 anonim ***** válasza:

Nagyon gonoszok ezek a kommentelők, kedves kérdező, szerintem elég kockázatos volt hogy feltetted magad.

Nem nagyon hasonlítasz, az a csaj tényleg pufiarcú, Te nem vagy az. És mivel csak photoshoppolt képeken látjuk, majd keress without makeup képeket, semmi különös átlagnő.

És nyugi, csinos vagy, nem vagy ronda, különben az én gyerekemre valaki olyanokat mondana, mint ezek a kis tetűzabálók itt, kapnának.

2014. márc. 7. 01:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!