Mit gondoltok a méreteimről?
Figyelt kérdés
16 éves, lány vagyok. 163 cm-er magas ( szerintem eléggé alacsony vagyok :( ) 53 kg mell:86 cm derék:70 cm-er csípő( a fenekem közepénél mérve):95 cm-er. szerintetek milyen alakom lehet? jó alakom van vagy rossz? Kinek mi a véleménye?2013. júl. 18. 19:21
1/11 anonim válasza:
a cm-t alapból kimondom magamban teljesen, nem kell oda az "er" :D
Alacsony vagy tényleg. Sztem nincs rossz alakod.
2/11 anonim válasza:
Picit kövér vagy.
Én 168 cm és 47 kiló vagyok.És tökéletes az alakom!
Te meg még alacsonyabb és nehezebb is vagy.
Foggyál egy kicsit!
3/11 anonim válasza:
Drágám, nincsen rossz alak. Van alakod? Van. Akkor az tökéletes. A méretek meg számok. Számítanak? Rohadtul nem.
5/11 anonim válasza:
"cm-er", "2-ő", "3-om" megőrülök ezektől..
6/11 anonim válasza:
2-es azt ugye tudod h az izom többet nyom . Mi van ha a kérdező sokkal izmosabb mint te?
Am meg nem lehet mindenki csontsovány. Az se szép.
7/11 anonim válasza:
körte vagy, és nem vagy kövér, aki lekövérezett vegye be! én is 163 cm vagyok, de 56 kg, viszont izmos és sokzsor néznek anorexnek ennek ellenére.
9/11 anonim válasza:
Körte?? Szerintem teljesen jó alakja van! (bár a mellét nem tudjuk hogy mekkora) A csípőt meg a csípőcsontodnál mérd, de a fenekednél... úgy 90 alatti az érték egészen biztosan.
10/11 anonim válasza:
JÉZUS.
Egy modell legalább 173 cm.
Ahhoz hogy bármiféle modellügynökség(aki nem kamu) figyelembe vegyen 90-60-90 ALATT kell lennie a körméreteidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!