Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a méreteimről?

Mit gondoltok a méreteimről?

Figyelt kérdés

176 cm magas vagyok,62 kg és 17 éves lány!

Szerintem ez nagyon sok,mert a combomon és a hasamon van egy kis felesleg!

Kérlek válaszoljatok!

Előre is köszy!

Üdv!

2009. júl. 3. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Hm, mikor én ennyi voltam azt mondàk ràm, gebe vagyok! Semmi felesleget nem làttam magamon, bàr edzett, izmos hasam volt és futottam is! Talàn tornàzz rà és eltünik, de ne diétàzz! Szerintem!
2009. júl. 3. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez a súly az egészséges testtömegindexhatáron még belül van.

[link]

Én is ilyen magas vagyok, és mielőtt abbahagytam a cigit megegyezett a súlyunk is. Akkor igazán jól éreztem magam. Híztam 6 kg-ot és most azon dolgozok, hogy visszanyerjem régi önmagam.

Ne akarj fogyni, csak tönkreteszed az egészségedet. Ha úgy érzed, hogy vastagabb vagy itt- ott, azt ne fogyókúrával, hanem a területre célzottan ható mozgással próbáld eltüntetni.

2009. júl. 3. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne diétázz!Inkább mozogj sokat,meg egyél gyümölcsöt és zöldséget!Egyébként hidd el,nem kell fogynod,csak mozogj.Egyébként van tiniknek is BMI kalkulátor a neten,tessék:

[link]

És egy táblázat is van,itt sok érdekesség van:

[link]

2009. júl. 3. 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:
nem unjátok még ezeket a kérdéseket??
2009. júl. 3. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!