Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a méreteimről?...

Mit gondoltok a méreteimről? Bővebben lent

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. A csípőm 95 cm,derekam 84,a mellem 96 cm.Kellene változtatnom,vékonyodnom?
2010. aug. 12. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hány centi vagy és hány kiló? (kép is jó lenne) Ez azért kell, hogy kiderüljön, hogy van-e rajtad felesleg, vagy a testalkatod normálisan ilyen. A derekad nagyon vastag, gondolom az zavar. Ha nem zavar, akkor ne foglalkozz vele, de ha zavar, akkor diétával lehet csak a zsírt eltüntetni + mozgással (nincs helyi zsírégetés).

2010. aug. 12. 16:30
 2/5 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok,és 66 kg.
2010. aug. 12. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
A csúcsszuper súly ehhez a magassághoz olyan 60 kiló körül lenne. Szóval szerintem egy olyan 3-4 kilót kéne leadnod, a fentebb említett dolgokkal. Keress rá a kérdések között a diétára + fuss, ússz vagy biciklizz, és hamar lemegy.
2010. aug. 12. 16:36
 4/5 A kérdező kommentje:
3 éve olyan 58 kiló voltam,azóta szedtem fel magamra ezt a túlsúlyt.Már mániámmá vált hogy mindig nézem hogy mit eszek meg,mozgok is,de nem fogyok:(
2010. aug. 12. 16:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Értem. Akkor azt kéne, hogy rámész erre a weboldalra: [link]

Kiszámolod a napi kalóriaszükségletedet, és kiírja, hogy mennyi fogyáshoz mennyivel kevesebbet kell bevinned minden nap, hogy meginduljon a fogyás. Nem kell mániákusan csinálni, hanem enni amikor éhes vagy (kenyér, cukor, liszt, zsíros husik nélkül) csak kicsikét és többször.

A mozgástól önmagában nem biztos, hogy fogy az ember, mert ha a szükségesnél több kalóriát viszel be egy nap, az válhat izommá, amitől lehetsz nehezebb / vastagabb. Szóval a lényeg, hogy kevesebbet vigyél be, mint amennyire szükséged van. Én is így csináltam, és lazán lefogytam 60 kilóról 53-ra, és azóta is tartom.

2010. aug. 12. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!