Mik a pontos modell méretek? és mit gondoltok az én méreteimről?
Minden álmom és vágyam a modellkedés. Rajta vagyok az ügyön, hogy olyan lehessek, akár a kifutómodellek. Mit gondoltok ezek a méretek mennyire vannak messze a modellméretektől? És egyáltalán a pontos modellméretek azok melyek?
Mell: 90cm
csípő: 88cm
derék: 68cm
Mit gondoltok?
Azt mondják, hogy ideális modell méret a 90-60-90.
De csak azt nem írtad le milyen magas vagy...
Nem nagyon vágom ezeket a számokat, úgyhogy gyorsan utánanéztem pár modell adatainak. Ariel Meredithnek pl 81-61-86, ettől nem vagy messze.
De: ezek a számok önmagukban semmit nem mondanak, tudni kéne pl. hogy milyen magas vagy, pontosan hogy nézel ki, 3 számból nem lehet eldönteni h arányos-e valakinek a teste.
Modellméretek:
mell:90
derék:60
csípő:90
Szerintem van esélyed,de az attól is függ milyen magas vagy,meg hogy egyáltalán milyen alkat.
A magassag mindenkeppen szamit. 176 felett jo inkabb.
Egyebkent jok a mereteid, kiveve a derekadat, az nem igazan tetszene (az ugynoksegeknek, nem nekem).
Max 62-ig szeretik, de inkabb 60, vagy alatta picivel.
Szia ezek a tények engem is érdekelnek{ én is szeretnék modell lenni}
De ez emlékes most rólad van sző.
Nézd meg ezt a videó sorozatot ebből mindent megtudsz
(Nem lelombozni vagy esetleg elszomorítani akarlak de 14 éves korodban már nem nősz max 2centimétert ez tudományos tény}
nem kekeckedésből de én 14 évesen még bőven nőttem. és engem is érdekel a modellkedés de igazából nem tudom mennyire lennék jó modellnek mert 18 vagyok 179 cm
mell :96
csípő:67
derék :67
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!