Mik a pontos modell méretek? és mit gondoltok az én méreteimről?
Figyelt kérdés
Minden álmom és vágyam a modellkedés. Rajta vagyok az ügyön, hogy olyan lehessek, akár a kifutómodellek. Mit gondoltok ezek a méretek mennyire vannak messze a modellméretektől? És egyáltalán a pontos modellméretek azok melyek?
Mell: 90cm
csípő: 88cm
derék: 68cm
Mit gondoltok?
2011. okt. 8. 20:34
11/14 anonim válasza:
ez szerintem nem igazánjó méretek hogy 170 cm-n 68-os a derekad, én 175 vagyok és nekem a méreteim
mell: 89
csípő:91
derék:63
és még ígyis fogynom kellene
12/14 anonim válasza:
Ezek az en mereteim vajon jo lennek modellnek?
mell: 80
derek:66
csipo:86
173cm
60 kg
17 eves
13/14 anonim válasza:
én méreteim:
mell:81 cm
csípő:86 cm
derék:61 cm
magasság: 168 cm
súly: 52kg
14/14 its_me_lila válasza:
Hali! Èn is modellkedek ès ahogy nèztem az adataid nagyjából oké. Ha kifutó modell akarsz lenni min. a 170 cm. Ami még nagyon fontos, hogy az arcod ne nagyon pattis, ha az akkor menj el kozmetikushoz. Az arc után a testalak a legfontosabb ès vègül az èsz. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!