Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ha valaki itt felkér, hogy...

Ha valaki itt felkér, hogy vegyek részt egy fotózáson, az mennyire lehet igaz?

Figyelt kérdés
Nem vagyok modell. Megkért rá valaki, hogy küldjek neki képet magamról, küldtem neki kettőt és azt írta vissza, hogy a cégüknél pont ilyen lányokat keresnek most fotózásra. Szerintetek kamu?

2013. jún. 18. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen kamu.

Kérj tőle egy telefonszámot, kérdezd meg milyen cég, nézz utána, hogy létezik-e egyáltalán. Hamar kiderül ám, ha hazudik.

2013. jún. 18. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem kamu
2013. jún. 18. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Abban lehet kamu hogy "cégüknél pont ilyen lányokat keresnek most fotózásra"

Egy igazi fotós, nem mond előre ilyet, egyeztetés szerint bemész a galériába és felméri a lehetőségeiteket

Vannak viszont amolyan home fotósok, akik itt keresnek a városukhoz közel eső egyént

Ezekhez mérten dönts

21/F

2013. jún. 18. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is kamu. Ja és legközelebb ne küldj ismeretleneknek képet! Nem lenne jó neked, ha visszaélnének vele. Hány éves vagy egyébként?
2013. jún. 18. 22:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak az arcomról küldtem. 17 vagyok.
2013. jún. 18. 22:44
 6/6 Aurora117 ***** válasza:
nekem is küldtek ilyen üzenetet priviben, de finoman hárítottam. ezek az esetek nagy százalékában ál-ügynökségek, vagy ha mégis ügynökség , az a legalja kategóriából való
2013. jún. 19. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!