Művészi akt és fél akt fotózáson volt-e már valaki?
fizetnek? nem te fizetsz, hogy lefotózzanak?
ha ők adnak pénzt, akkor elég gyanús....
Első válaszoló,ha nem tudsz normális választ adni,ne írj inkább semmit.Vagy csak unatkozol?
40 éves nő vagyok,munkát ajánlottak,amibe beletartozik néha akt,félakt fotózás is,meg ruhás divatfotók.Nem erotikus fotózás szerintük.Megrendelő igényei szerint,művészi akt...érdekelne,volt-e már valaki ilyen fotózáson?
Nem is lértem, hogy aki nem ért ehez, az hogy merészel ítélkezni. Inkább ne is válaszoljatok, senki sem kíváncsi rátok!
Én fotómodell vagyok, vettem már rszt ilyen témájú fotózáson is. Nagyon ritka a fizetős művészi akt és fashion, általában erotikus aktra akarnak rábeszélni, de NEM fognak kényszeríteni, legfeljebb több pénzt ajánlanak.
Ha az első fotózásra csak fashion és művészi akt témát mondanak, akkor az is lesz. Ezért 5-10 ezer forintnál nem fizetnek többet egy napra.
Manapság elterhedt lett a TFCD fotózás, ezért nem is nagyon fizetnek már a fashion képekért, inkább csak a vetkőzésért. De hangsúlyozom, hogy nincs kizárva, vannak olyan cégek, akik fashion-ért is fizetnek! Csak ritkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!