Szerintetek Ő lehetne gyerekmodell?
Hallottatok már vmit a Mondecaste modellügynökségről vagy van róla tapasztalataok?
Nekem az egyik barátnőm ott gyerekmodell és ő jókat mondott róla. Esetleg ti tudtok vmit?
Például ő különleges szerintem, a modellek ilyenekből lesznek nem a tucatokból. De egyébként egy próbát megér, sminkkel szinte mindenkiből gyönyörűt lehet varázsolni és mivel egyébként helyes vagy, ez sikerülhet. Drukkolok!
Sok jót nem gondolok.. Túl vékony a szája, ami nekem nagyon nem tetszik. Bár ha a szemét kihangsúlyozzák lehet szép. Híres modell tuti nem lesz belőle, de magazinba elmegy. Vannak magazinok, például a Lájk, amiben sok csúnyácska lány van, de még is mindent rá adnak :) Ha azt nem jön össze, ezt még meg lehet próbálni! Majd írj hogy sikerült neki :)
azért itt vannak az elérhetőségei(az oldalról szedtem):
Ide írjatok: lajk@graphart.hu
Ahol dolgozunk:
KÖZPONT:
Graph-Art Kft.
4027 Debrecen, Böszörményi út 6.
graphart@graphart.hu
Telefon: (52) 521-360 Fax: (52) 521-361
Postacím: Graph-Art Kft., 4001 Debrecen, Pf. 583
Hirdetéssel kapcsolatos ügyek: hirdetes@graphart.hu
Terjesztési információ: ugyfelszolgalat@graphart.hu Telefon: (52) 521-363
( [link]
így remélem megnyitja..
két válaszom is van!
tiszelt anyuka!
ha ön a gyerekének ilyen pályát szán, akkor azt reméli, vagy azt tudja, hogy buta marad.
kedves leányzó!
ugyanezt gondolom. inkább fejleszd magad és legyél jobb valamiben, mint a többiek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!