Szerintetek Ő lehetne gyerekmodell?
2012. ápr. 19. 18:22
21/36 anonim válasza:
utolsót kiegészíteném.
legyél jobb valamiben a többieknél, mert szebb úgysem vagy náluk :3
22/36 anonim válasza:
Bocsi az offért, de egy jótanács a kérdező hölgyeménynek: csak akkor kérdezzen, ha utána nem fog erőszakoskodni, hogy a válaszolók tévednek.
23/36 anonim válasza:
utolsó: te is kaptál privit,hogy mi az,hogy ő nem szép. sőt ő nem a leggyönyörűbb ember a világon? mert nekem volt hozzá szerencsém :D
24/36 A kérdező kommentje:
Én nem erőszakoskodtam, de azért bántó dogokat sem kéne írni! És ezt nem anyukám szeretné, hanem én, de csak hobbiként, nem pedig karriert akarok csinálni. Amúgy is jól tanulok, mért ne lehetne hétvégente ezt csinálni?
2012. ápr. 25. 17:10
25/36 anonim válasza:
Miért ne? Azért mert nem vagy modell külsejű, ahhoz nem vagy különleges, csak egy átlagcsaj. Ez volt a kérdésed, szerintem szinte csak negatív választ kaptál, ebből rájöhetnél, hogy nem lehetnél gyerekmodell. Mert ha 2 mondják, az még nem mérvadó. Véleményt kértél, azt is kaptál, szerintem nem kéne ezen felháborodnod.
26/36 A kérdező kommentje:
Nem háborodtam fel. De azért tudni kell, hogy hol a határ! Úgyis meg fogom próbálni a modellkedést.
2012. ápr. 25. 18:41
27/36 anonim válasza:
ha úgyis megpróbálod akkor minek írtad ki a kérdést? csak pozitív válaszokat akartál magadnak, úgymond megerősítést -.- nem vagy csúnya , de olyan beképzelt fejed van
28/36 anonim válasza:
Tök átlagos vagy, nem hiszem hogy modellkedhetnél. Oda különleges embereket keresnek, nem ilyen 12 egy tucat féléket. Amúgy meg már az elején írhattad volna hogy te vagy az, nem tudom minek kell játszani hogy nem...
29/36 anonim válasza:
Magadról ilyet írsz: ,,Szerintem ő egy különleges, szép lány, és meg fogja próbálni a modellkedést.''
,,Neki nagyon szép, nagy szemei vannak és nagyon hosszú szempillái. Jó az alakja, méretei: 78-61-80.''
A beképzeltség sem előny ebben a szakmában...
30/36 anonim válasza:
Ő különleges. TE NEM vagy az, csak egy beképzelt, maximum 12 éves gyerek. Meg se próbáld, mert csalódás lenne a vége, de ha mégis, akkor viszont nem értem minek tetted fel a kérdést ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!