Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » A modell munka tényleg szexuál...

A modell munka tényleg szexuális kizsákmányolás?

Figyelt kérdés

Nem biztos hogy itt sokan hozzá tudnak szólni, legfeljebb csak hallomásból de azért megkérdezlek titeket.

Sajnos velem történt meg az eset, hogy a munkám során tennem kellett dolgokat, már az első megbízás előtt hogy munkához jussak.

Az ügynökség ahova leszerződtem elég durván falhoz állított, mondván 12 egy tucat belőlem és ha munkát szeretnék akkor annak "ára" van.

Először nem mentem bele, de végül annyira megszorultam hogy igent mondtam és jól meg is bántam mert nagy "árat" fizettem.

Utána ott hagytam az egészet, ennek 1 hónapja. Most viszont újfent bajban vagyok anyagilag és a jelenlegi munkám nem elég, a párom pedig még dolgozik, tanul.

Beszéltem más modell lányokkal akik másik ügynökségnél vannak és vegyesek ott is válaszok ezzel kapcsolatban. Kicsit félek hogy ha máshova mennék ugyanebbe futnék bele.

tegnap 11:43
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
100%

Félek, hogy akkor te alapból nem modellnak álltál...

Lehet tudni, hogy ez melyik ügynökség?

tegnap 12:00
 2/9 anonim válasza:
41%
A válasz a kérdésedre igen. Konkrétan a modell szakmában minden lányt/nőt kihasználnak előbb utóbb szexuálisan. Erről mindenki tud, csak senki nem beszél róla. Olyan ez, mint a kommunizusban a disznó vágás, mindenki tudta, hogy vágják az emberek engedély nélkül, de azért a legtöbbször az emberek félrefordultak.
tegnap 12:16
 3/9 anonim ***** válasza:
61%

Az nem kizsákmányolás, ha önként vállalod.

Tudod mit várnak, tudod mit kapsz.

Ez egy üzlet.

Lehet más munkával is pénzt keresni, csak az nem fizet annyit, nem olyan gyorsan és fárasztóbb.

tegnap 12:35
 4/9 anonim ***** válasza:
63%

Abban igazuk van hogy 12 egy tucat szóval ha nincs rajtad semmi különleges. Csak az h csinos vagy fiatal meg szép 100 másikat találnak a helyedre

De valószínűleg te valami ügynökségnek álcázott Prosti neveldébe mentél

Meg nézik meddig vagy hajlandó elmenni a pénzért és a munkáért

Le meózzák mit tudsz

Aztán ki válogatnak egy pár ígéretes különleges lányt egy nagyszabású projekthez és felragyog az arcod ha bevállogatnak.

Ezután egy külföldi fotózás keretein belül. Ki visznek le adnak egy kupiba vagy pár öltönyösnek és dolgozhatsz mint prostituált.

Üdv a pokolban kicsi lány :)

N31

tegnap 12:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Érdeklődj a Sütő Enikő modell iskolájában!
tegnap 12:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem van ilyen, de nem eredendő része a szakmának.

Kb bármilyen munkahelyen visszaélhetnek veled, egy kávézóban, bébiszitterként, irodában is sarokba szoríthatnak ilyesmivel.

A modell szakma annyiban különbözik, hogy sokszor kiskorú lányokat foglalkoztatnak, külső alapján, ami kiszolgáltatottá teszi a munkavállalót, pláne ha mindez otthonától távol történik.

De manapság már ez már egy tudott dolog, és egy ép eszű munkáltató gondoskodik róla, hogy ne legyen botrány.

Ha más nem, van ott egy hivatásos chaperone meg egy intimitás koordinátor, akinek az a dolga hogy a kiskorúak ne kerüljenek kiszolgáltatott helyzetbe, illetve az intim szituációk minden részt vevő számára rendben legyenek.

Ilyen intimitás koordinátor van filmeknél is, aki gondoskodik róla, hogy ne tébláboljon ott fepselegesen senki, mindenki a számára elfogadható mértékben takarva legyen, és aktust kell szimulálni, akkor egy szilárd sapkát visel mindét színész, amin át nem érezni semmit.

"Az nem kizsákmányolás, ha önként vállalod."

Ha anyagilag, szakmailag fenyegetve vagy, pl nem hagynak hazamenni akkor de, ez pont hogy annak a definítciója.

Azt, hogy te mit tartassz ráutaló magatartásnak, vagy miket álmodsz bele, nem releváns.

Amennyiben direkt úgy szól a szerződés, hogy erotikus munkát vállalsz, akkor nem az. De ilyet csak 18 felett lehet, és részletes papírmunka lesz, amiben minden le lesz írva.

tegnap 14:47
 7/9 anonim válasza:
Kérdező írj Rám
tegnap 17:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Drágám...

te vmi nagyon más “ügynökséghez” mentél

tegnap 20:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Bepróbálkoztak nálad és te simán bedöltél!
tegnap 20:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!