Hogyan lehet valaki modell?
Figyelt kérdés
Miket kell hozzá tennie? Hogyan kell megindulnia? Vannak itt tapasztalat emberek? Érdekelne minden!
Kérdésekre szívesen válaszolok, mivel én itt nem adtam meg magamról semmit, mert nem tudom mik a főbb szempontok és nem szeretnék butaságot írni.
16l
2021. ápr. 29. 10:10
1/9 anonim válasza:
Modellügynökséghez jelentkezel, kitöltesz egy adatlapot, fotókat küldesz, aztán hívnak. Vagy nem. Ilyesmiről van szó:
2/9 anonim válasza:
Hát alapból nem árt, ha szép vagy, jó az alakod, meg ilyenek.
3/9 anonim válasza:
Sok sok ágyban meg kell fordulnod ahhoz.
4/9 anonim válasza:
172 cm feletti magasság, karakteres, szép arc, megfelelő mell-derék-csipő méretek. Küldesz az alakodról és arcodról fényképeket szemből és oldalról is aztán várod a válaszukat. Én most kezdem, sok sikert!:)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Abban az esetben, ha pont 171 cm vagyok akkor mi van? Nem sok az az egy centi, de az bajos?
2021. ápr. 29. 17:58
7/9 anonim válasza:
Mivel 16 éves vagy még nőhetsz, de az ügynökségen áll, hogy ígyis felvesznek e. Jó esetben még nősz 3-4 centit és akkor jó lesz, a 172 az nagyon az alsó határ. Én egyébként 176 vagyok és még ez sem számít magasnak a szakmában.
8/9 A kérdező kommentje:
Ohh😑
2021. ápr. 29. 20:17
9/9 anonim válasza:
Modellügynökséghez jelentkezés,vékony testalkat,fényes haj,jól sminkelhető arc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!