Ki dolgozik a HotVipModels céggel?Mivel/Hogyan lehet
sikereket elérni?
Figyelt kérdés
Régebben kipróbáltam ezt az oldalt és úgy hozta az élet,hogy megint élnem kell ezzel a pénz szerzési lehetőséggel.Annó nem igazán értem el sikereket.Érdekelne,hogy akik ezt a foglalkozást űzik tudnának-e pár hasznos tanáccsal ellátni.Egyedülálló anya vagyok és a COVID miatt elvesztettem a munkám tehát elég fontos ez nekem mert a kislányomért csinálom.
Sajnos ehhez ki is kellene nézned valahogy. Számodra esélytelen.
2021. márc. 29. 11:22
2/9 anonim válasza:
Az ilyen munkában csak úgy lehetsz "sikeres", ha gátlástalan vagy olyan értelemben, hogy félre tudod tenni az elveidet és szinte az összes kérést teljesíted. Valamint mellette még el tudod adni magad, bevállalós vagy, nyilván a dekoratív kinézet is előny.
Aki csak beül a gép elé ruhában, majd unott képpel várja, hogy hulljon a pénz, az nem tudja kihasználni az oldalt. Kétféle nézet van: vagy akkor mutatod meg magad, ha fizetnek, vagy azért mutatod magad hogy fizessenek. Az első esetben passzív vagy és a pénzre vársz, a nézők meg nem fognak fizetni ha nem látják a tested, meg hogy provokálod őket. A másik esetben beáldozod azt a kis veszteséget is, hogy akár ingyen is megmutatod magad a kamera előtt (teasing), ha ettől esetleg több fizetős ügyfél esik be (persze nem garantált).
2021. márc. 29. 11:24
3/9 A kérdező kommentje:
Te ennél a cégnél dolgozol?Mint írtam már dolgoztam ennek a cégnek.Olyan emberek tapasztalatát és tanácsait kértem akik itt dolgoznak.
2021. márc. 29. 11:36
4/9 anonim válasza:
Ha ott lettél volna, akkor tudnád mi van. Mutass képet magadról.
2021. márc. 29. 12:51
5/9 anonim válasza:
Amúgy sincs sok értelme közvetítőn keresztül csinálni, mert csak a jutalékot szedik be a te munkád után. Te egyedül is be tudsz egy ilyen webkamkurvás oldalra regisztrálni és ott pénzt keresni, és akkor csak az oldal jutaléka kerül levonásra, a többi a tiéd marad.
2021. márc. 29. 12:56
6/9 A kérdező kommentje:
Igen így tettem első alkalommal is nem közvetítőn keresztül de még mindig olyan emberek válaszát várom akik ennél a cégnél dolgoznak
2021. márc. 29. 13:03
7/9 anonim válasza:
Én veled ellentétben tényleg voltam ott. Mit szeretnél tudni?
2021. márc. 29. 13:04
8/9 A kérdező kommentje:
Én is voltam de az már 2-3évvel ezelőtt volt.Néhány tipp,tanács nagyon jól jönne illetve saját tapasztalatot is meghallgatnék.Mi volt ami bejött és sikert értél el vele mi volt ami nem volt az.Mondták nekem hogy az előny ha minden nap ugyan abban az időben vagyok aktív de az sem mind1 hany órakor kezdem el.Gondolom ezzel azt értették,hogy délután több ember használja.Ha nem szeretnéd itt leírni vagy itt beszélni lehet privátban is
2021. márc. 29. 13:13
9/9 anonim válasza:
Gyanúm hogy trollkodsz, de ha nem szívesen segítek. De előtte mutass képet, és írd le hogy mit vállalnál be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!