13 éves vagyok, és szeretnék divatmodell lenni. Ez már régóta érdekel. Mit kéne csinálnom hogy ez lehetővé váljon? Mik a feltételek, hogy modell legyek? Sokra szeretném vinni a modellkedést! Légyszi értelmes válaszokat írjatok! Előre köszönöm!
Egy lány ismerősöm statisztának jelentkezett, aztán ott figyeltek fel rá.
Igazából most se divatmodell, de eléggé keresett.
Belsőre a modelleknek mire figyelni? Csak a külső számít ott, de nagyon.
Legfontosabb az ismeretség, te sem hiszed el, hogy Cara azért lett ennyire befutott, mert nagyon jó modell? Az apjáé a burberry :)
Fontos még:
-nagyon vékony legyél, de tényleg NAGYON.
-vannak 170 cm-s modellek is, de ha nem modellkedtél kiskorodban/nincs annyira különleges arcod mindenképp kell a 173 cm.
-legeslegfontosabb: KARAKTERES arc. Vékony arcodnak kell lennie, nem pufinak. Úgy, hogy azért látszódjanak az arcsontjaid a meghatározóbb helyeken.
-szép, egyenletes mozgás, tudj járni 20 (vagy annáé nagyobb) cm-s magassarkúkban is. (gyakorlás: könyv a fejedre, és addig gyakorolgasd, ameddig nem esik le)
-a legtöbb modell, szépségkirálynő viszont nem csak azért kapta meg ezt a címet, mert hű de szépek. Fontos, hogy tudj azért pár nyelven, szóval valamilyen szinten okosnak kell lenned.
Köszönöm a válaszokat!
1. Válaszolónak: én is sueretnék majd elmenni egy castingra, és remélem valami majd összejön!
2. A külsőmre elég sokan mondták már, hogy a modellügynökségekhez ez kell, de nem vagyok benne teljesen biztos. Mondták már,hogy szép, meg minden.... A nyelvekről pedig annyi, hogy Németországban élek, így automatikusan németet és angolt tanulok.
3. Ha lesz portfólióm, annyi helyre adom a jelentkezést, ahova csak lehet! Köszönöm az ötletet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!