Vannak még nők értelmes szemöldökkel?
Komolyan mondom, én általában a belső értékeket nézem a nőn nagyrészt és utána jön a külső, de lassan már az lesz a top prioritás, hogy normális szemöldöke legyen.
Vagy az ilyen fél mm-es vékonyságúra szedettet látom, vagy a visszafestettet, ami szintén borzalmas, az ilyen idióta formájúra vágottról már nem is beszélve.
Vannak :D Nekem pl. normális van. Ki van szedve, igazítva, de normális formájú és nincs tetoválva, meg furára rajzolva.
De nőként én is szörnyülködni szoktam, hogy milyen szemöldökök vannak, miket tetováltatnak, rajzolnak. Vagy a szemük rossz, vagy nincs otthon tükör :D másra nem tudok gondolni.
Tudtam, hogy valamit kifelejtettem. Az nem gond ha megvan igazítva, az ember a haját is megigazítja ha szétáll vagy ilyesmi, én ezekre a szélső értékekre gondoltam :D
Sok lány tök szép és aranyos lenne és néha a szemöldök rontja el az összképet.
A kérdés helyesen:
Vannak még értelmes nők, szemöldökkel?
Hát igen egy rossz szemöldök mindent elront.
De megnyugtatlak,még vannak lányok normális szemöldökkel :)
Vannak még, elég sokan. A barátaim sem festegetik, meg szedetik hajszál vékonyra, én sem.
A csúnyán felrajzolt "insta" szemöldökökön én is megszoktam lepődni. Ha már veszi a fáradságot, hogy átsatírozza akkor csinálja rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!