Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy ha kiköltözöm Londonba,...

Hogy ha kiköltözöm Londonba, szerintetek van esélyem arra, hogy modell legyek?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, még van 1 évem a suliból. A családom kiköltözik Angliába és én az érettségi után megyek utánuk. Meg szeretném próbálni a modellkedést. Itthon voltam már modell, vagyis elvégeztem egy modell tanfolyamot egy ügynökségnél, ami mellesleg nekem egy vagyonba került, csak kétszer hívtak munkára, valószínűleg valami átverés volt. Bár ez elég régen volt. Most megint szeretném megpróbálni, de most komolyan. 175 cm, 55 kg, vékony vagyok, zöld szem, barna haj, makulátlan bőr.Szerintetek mennyire van esélyem, hogy akár Angliába modell legyek?

#modell #hogyan legyek modell #külföldön modell #Londonban modell #van esélyem hogy modell legyek
2012. aug. 14. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, ha látnánk rólad egy fotót, könnyebb lenne a válasz.
2012. aug. 14. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:
ha itthon nem jött össze elég kicsi az esélye hogy Angliában összejön...ott nagyobb a piac
2012. aug. 14. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát Angliában kövérek a lányok, ott vékonynak számítanál. De modell szakmában....most komolyan nem bántásból, de 18 vagy, a tested még csak ezután kezd el változni, és 55 kg vagy. Ehhez a magassághoz - hangsúlyozom! a modellszakmában - nem számítasz vékonynak. 8 kg mínusz minimum!
2012. nov. 30. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!