Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » 49 kg minek számít?

49 kg minek számít?

Figyelt kérdés

Tényleg nincsen semmi viszonyítási alapom, hogy ez átlagos testsúly vagy esetleg mondható már attól egy picit kevesebbek?

Egyébként egész magas vagyok, 174 cm. Modelleknek ilyen magassághoz viszont nagyon soknak számít az a 49 kiló ugye?:/

16/l

2020. júl. 14. 11:02
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
36%
Borzalmasan nezhetsz ki.
2020. júl. 14. 21:34
 12/36 anonim ***** válasza:
36%
169 cm vagyok, 58 kg és nagyon gebe. Pedig vékony csontú is vagyok. Mondjuk én picit fiús alkat vagyok (szélesebb váll, csontos medence, hosszú kar, láb stb) de még egy nálam törékenyebb alkatú lányt sem tudok elképzelni 174 centivel alig 50 kilóval. 65 kilósan kezdtem el egészségesen kinézni. Akkor ezek szerint az már túlsúlynak számít?
2020. júl. 15. 00:08
 13/36 anonim ***** válasza:
80%

Azert ne hordjuk mar el minden undormanynak a kerdezot. :D sajnos vagy nem sajnos, a modellvilagban a 49 kg szinte mar buvos szam, de a tobbseg 50-57 kg kozott mozog.

Ahogy emlitettem, ezek a topmodellek voltak 49 kilosok.

Snejana: (174-49)

[link]

Vlada: (178-46)

[link]

Sasha: (173-50)

[link]

Amit tudni kell, hogy a modellek a divathetekre fogynak le drasztikusan, szezonon kivul nem ennyire vekonyak. Pontosan ezert vannak az un. “egyszezonos” lanyok, akik mar a masodik szezonjukra mar keptelenek visszanyerni az alakjukat, szoval a karrierjuknek vege es johetnek az ujak. Iszonyu konnyu eltunni a sullyesztoben manapsag - sajnos a modellszakmaban hajszalvekony a kulonbseg az anorexias, a csodaszep vekony es a “kover” kozott.

2020. júl. 15. 00:36
 14/36 anonim ***** válasza:
59%

Akiket küldtél, ők is rettenetesen néznek ki. Kint van minden csontjuk.

2020. júl. 15. 07:56
 15/36 anonim ***** válasza:
59%

Nem értelek, a mellékelt képekkel csak azt igazolod, hogy igenis borzalmas a 170+ centi és a 49 kiló.... Rettenetesen néznek ki. :(

2020. júl. 15. 08:11
 16/36 anonim ***** válasza:
54%

#13: ezek rettentő csúnyák. Max a meleg divattervezőknek jön be ez a kisfiútest.

Lóg a bőr a karján, a lábán. Semmi forma, se egy szép formás kar, se egy szép váll, semmi mell, semmi segg, bordái és a kulccsontja kiszúrja a bőrét. Combja mint egy csirkeláb, vádlija szintén. Ebben mi a vonzó szerinted egy egészséges ember számára?

A koncentrációs táborok lakói fittebbek voltak ennél.

2020. júl. 15. 08:15
 17/36 anonim ***** válasza:
26%
Nekem bejönnek fiúként. Vonzónak találom őket, ellenben a teltebb kategóriákat kicsit sem tartom szépnek.
2020. júl. 15. 09:13
 18/36 anonim ***** válasza:
70%
a teltebb változat az ehhez a magassághoz 80kg környéke. De az még mindig nem az elhízott
2020. júl. 15. 09:26
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok.

Igen, nem a szexiseget vagy a vonzosagot akartam bizonygatni a mellekelt kepekkel - inkabb azt, hogy ezek a meretek mennyire extremen neznek ki a valosagban. Ez a harom lany a 2000es evek szupermodelljei, viszont meg anno akkor is (!) hazakuldtek oket nem egy show elott az alakjuk miatt.

A masik, hogy a high fashion modelleknek szinte tilos a szexiseg. Egyediseg, elegencia johet, a szexualis ertelemben valo vonzosag pedig (legalabbis akkoriban) egyatalan nem volt nivo ezekben a korokben.

Es talan lehet ebben egy pici politikat is talalni. Ez a harom lany orosz-ukran es altaluk jott be a divatszakmaba a “russian era - doll era”. Ebben az idoszakban a kifutomodellek 99%a kelet-europai volt es a nagytobbseguk hasonlo meretekkel, adottsagokkal es arccal rendelkezett mint az emlitett lanyok. Rengeteget dolgoztak (100+ show egyetlen szezonban, viszonyitaskepp ma mar a 20 is kiemelkedo). Iszonyatosan kemeny munkamoraljuk-fegyelmezettseguk volt es ezert csodaltak oket. Meg a tobbi lany a bemutatok utan tortat meg krumplit evett, ok semmit. Hogy ez mennyire normalis-vonzo-szexi, azt dontsetek el Ti. :-) En csak kicsit szerettem volna kicsit felvazolni, hogy a modellvilagban mi miert van.

Ps. az akkori modellek es az osszes szakmabeli tisztaban voltak az azzal, hogy ez az extrem modon sovany. Ezert is tanacsolom a kerdezonek, hogy mielobb kerjen segitseget.

2020. júl. 15. 09:53
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

A kerdezo is erzi, hogy ez nem oke.

Nezzetek meg a kulcsszavait.

2020. júl. 15. 10:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!