Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Icon modellügynökségnél mik a...

Icon modellügynökségnél mik a kritériumok? 17/L

Figyelt kérdés

szóval, még 2 éve 15 évesen leszólítottak az utcán (békéscsabán) hogy jó a stílusom, karakteres az arcom, és lenne e kedvem elmenni egy castingra. Elmentem, fel is vettek egy modell, színésznő képző tanfolyamra (ezt mindenki eldöntheti mennyire kamu, de legalább szereztem kapcsolatokat, tapasztalalot)

Most 17 vagyok, 166-167 cm, év elején egy kisebb modell ügynökségnél szerződtettem fél évre. Viszont minden álmom, hogy egy nagyobb ügynökséghez vegyenek fel. Nagyon hosszúak a végtagjaim, 48kiló vagyok, 62-es derékkal, de a magasságom az borzalmas. Viszont bátyám 17-18 évesen nőtt kb 3-4 centit, így már 184-185 cm, lehet még én is nőni fogok (?) Szerintetek van esélyem hogy felvegyenek valamelyik nagyobb ügynökséghez? tényleg minden álmom😭

dec. 30. 06:08
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Nincs.

Alacsony vagy.

dec. 30. 06:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerencséd van, ha látnak benned valamit. Mar már nem veszik olyan szigorúan a magasságot sem.
dec. 30. 09:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A lányok fiatalabban hagyják abba a növést. Egy kis esély van, hogy fogsz nőni, de nem valószínű
dec. 30. 11:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok elkeserítő lenni, de sokakat leszókítanak így random. Anno engem is betaláltak hasonló koromban, pedig messze nem vagyok modell kategória. Ezek az “ügynökségek” sokszor a lehúzásra mennek. Mindenkinek telebeszélik a fejét, leszednek pénzel, és ennyi. Én is azt hittem, hogy talán kis extra pénz lehetne, de teljesen egyértelmű volt, hogy kamu. A tanfolyamok nagy része is átverés, mondva csinált semmi, amivel nem vesznek komolyan modellként.

Ami kisebb ügynökségket illet… Ott is sok a lehúzás, ritkán fedeznek fel akárkit. Komolyabb helyre meg nagyon nehéz bekerülni. Most már lazultak az ideálok, kisebb melókat lehet kapni akkor is, ha valaki nem tipikus modell alkat. De ha komoly karrier a kérdés, akkor ez a magasság kevés, nőni pedig nem fogsz.

dec. 30. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!