Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Melyikek a jó modellügynökségek?

Melyikek a jó modellügynökségek?

Figyelt kérdés

Mostanában elkezdett érdekelni a modellszakma ami nagy szívás mert nem vagyok valami magas, de úgy vagyok vele hogy amilyen “inclusive” mostanában ez a szakma is miért ne próbáljam meg.

Sokan mondják hogy rengeteg a nem megbízható, átverős cég. Valaki tud megbízható ügynökségeket ahova 17 évesen is mehetnék?

okt. 21. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is most akarok jelentkezni modellnek, de csak miskolcra tudnek menni mert az van a legkozelebb, budapestre csak ugy tudnek elmenni ha kapnek autos oda vissza jaratot.

De egyebkent nincs szakmam de 180 cm magas vagyok 64 kg nem vwgyok izmos.

Nem tudom felvennek e hiszen nincsenek markas se divatos ruhaim a kinaibol van par poloverem meg nadragom.

Szerintetek felvennenek?

Nekem ingyenes kellene mert az anyagi helyzetem nem engedheti meg mert munkam sincs

okt. 21. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Jól jegyezd meg kérdező és egyes kommentelő hogy ahol pénzt kérnek a portfólióért az átverés, lehúzás. Komoly cégek ha látnak benned fantáziát akkor megelőlegezik a portfóliódat amit majd a későbbi fizudból vonnak le. Privátban szívesen adok pár tanácsot, de a siker sok mindentől függ, kell hozzá tehetség és megjelenés amit egy méregdrága modelliskolában nem lehet megtanulni.
okt. 23. 16:53
 3/3 anonim válasza:
Ha tényleg nem vagy túl magas, akkor Lake Models, ők foglalkoznak leginkább a keleti ágával a szakmának, ahol nem baj, ha picit alacsonyabb vagy. Ha megvan az 184, akkor Icon vagy Diary (VM-ről és Visage-ról csomó mindenkitől azt hallom, hogy nem kedvesek)
nov. 18. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!