49 kg minek számít?
Tényleg nincsen semmi viszonyítási alapom, hogy ez átlagos testsúly vagy esetleg mondható már attól egy picit kevesebbek?
Egyébként egész magas vagyok, 174 cm. Modelleknek ilyen magassághoz viszont nagyon soknak számít az a 49 kiló ugye?:/
16/l
egy strandröplabdás seggén nem lesz narancsbőr, viszont ilyen magassághoz minimum 70 kiló lesz.
pont a mérlegen könnyebb lányok szoktak meglepően narancsbőrösek lenni, mert nincs rajtuk izom ami kidomborítaná a női vonalakat
Ne bantsuk már a kérdezőt nagyon sok ember nem tehet az alakjarol.
Szerintem nagyon vékony lehetsz a számok alapján ha ez téged zavar próbálj meg egy kicsit hízni vagy ismosodni.
Modelleknél nem a testsúly számít hanem a centik. Illetve az összkép.
Viszont így elképzelve elég vékony lehetsz, semmiképpen se fogyj tovább(ha ezt az súlyt fogyással érted el)
Emberek, nem mindenki tud hízni, úgyhogy nem kell itt elkezdeni undorítózni meg ilyenek.
Bár én 162 cm vagyok, 43 kg vagyok és nem tudok hízni. Szóval nem kell a kérdezőt piszkálni.
Nagyon kevés a 49 kiló ehhez a magassághoz. Nem csak csúnyán fest, hanem egészségtelen is.
De van egy olyan érzésem, hogy te tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy ez a 49 kiló kevés, csak valamiért azt hitted, hogy te ettől jól nézel ki és majd mindenki irigykedni fog rád. Fogadd meg a jó tanácsokat amiket itt kaptál és egyél rendesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!