49 kg minek számít?
Tényleg nincsen semmi viszonyítási alapom, hogy ez átlagos testsúly vagy esetleg mondható már attól egy picit kevesebbek?
Egyébként egész magas vagyok, 174 cm. Modelleknek ilyen magassághoz viszont nagyon soknak számít az a 49 kiló ugye?:/
16/l
Ez bőven az átlag alatt van. Egyáltalán nem egészséges.
hestegtestképzavar
Soványnak számít. Nem, modellnek sem sok.
De a modellalkat nem azt jelenti, hogy magas és sovány/vékony. Ettől még senki sem lesz modell.
Ugyan mar, a 49 kg meg a modellek kozott is kituno. Snejana Onopka, Vlada Roslyakova, Sasha Pivovarova - ok mind 49 kgk es 175-178 centik voltak a karrierjuk idejen es a legvekonyabbak koze tartoznak modellkorokben is.
Kerdezo, tokeletes az alakod a modellkedeshez. Viszont konyorgom, beszelj egy pszichologussal, mert ha ilyen mentalitassal bekerulsz a divatszakmaba, neked annyi.
Fú hát az nagyon kevés. Én 175 cm vagyok és 58-59 kg. Így pont jó.
Te úgy nézhetsz ki mint a Vasvári Vivien.
Csontfelépítéstől függően olyan 60-70 kg között lenne egészséges, persze nem zsírból, hanem izomból is (tehát sportolni kell).
50 kg alatt inkább már beteges.
Ez betegesen sovány. Kizártnak tartom, hogy így jó formád legyen. Egy modellről meg nem a betegségnek kéne eszünkbe jutni.
Én ilyen magassághoz régebben 54 kiló voltam. Úgy néztem ki, mint egy csontváz. Sikerült feltornáznom 60-ra. Most normálisan nézek ki. Most is vékony vagyok, de nem sovány, nem olyan, mint egy beteg.
Szerintem totál nem normális, hogy benned felmerül, hogy ez sok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!