Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Van még aki egyetért? Vagy ez...

Van még aki egyetért? Vagy ez egy nagyon barbár hozzáállás?

Figyelt kérdés

Szerintem nevetséges ez a "plus size" kultusz.

Egy modellnek pont az lenne a munkája, hogy odafigyeljen a külsejére,megjelenésére.

Olyan szempontból persze jó, hogy reálisabb. Kell ilyen is pl. ruhamodellnek. De maximum annak. Ennyi erővel majd szép lassan tehetségtelen embereket engedünk pl. musical színészeknek is? - Most csak mondtam valamit-mondván "rossz a hangod,nincs meg hozzá a tehetséged, de hát mekkora s3ggfej az aki mem fogad el így, neked is jogod van valóraváltani az álmod."

Vagy diszkalkúliás lesz a matektanár ugyanezen az apropón? Ennek semmi értelme szerintem.

2020. márc. 6. 04:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%
Komolyan mondom, a dohányosokat nem gyűlölik ennyire intenzíven, mint a kövéreket. Nem értem a jelenséget.
2020. márc. 6. 20:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem gyűlölöm a "kövéreket" , csak nem szeretném példaértékként látni ezt az állapotot.
2020. márc. 6. 23:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

De mitől félsz? Hogy el fogsz hízni, ha a magazinok elején dagadt nők lesznek? Miben érint? A soványság sem terjedt el azzal, hogy mindenhol sovány nők vannak.

Mert ez tényleg az a "mások problémája", ami nem befolyásol. Más dohányzása befolyásol, mert a te egészségedet is károsítja. Más alkoholizálása, drogozása lehet megöl, ha a volán mögé kerül a delikvens. De a kövérség? Ha nem tetszik... hát istenem, egy csomó minden van a világban, ami nem tetszik, de nem gyűlölöm ennyire.

Nem akarod, hogy "szexizzenek"... de fognak, nekik is joguk van. Van, akinek a rövid hajú nők nem tetszenek, van, akinek a tetovált nők, vagy a magasak/alacsonyak... akkor ők se találják meg magukban a szépet, mert valakinek nem tetszik?

A másik meg az, hogy nincs pozitívnak beállítva, csak el van ismerve, hogy van ilyen. Mindenkinek joga van szexinek éreznie magát, és mindenkinek joga van, hogy ne találja őket szexinek. Élni és élni hagyni.

2020. márc. 7. 14:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó. Korrekt végülis. Nem is kommentelgetek alájuk rosszakat vagy ilyesmi. Hagyom őket élni, meg tényleg nem ártanak nekem. Csak nem biztos, hogy fair ez a fene nagy elismerés azokkal a modellekkel szemben, akik étrendet tartanak, edzenek, tényleg odafigyelnek magukra. (merthogy ebből élnek, ez a munkájuk.) Ez most nem fricska lesz, hanem komolyan kérdezem, de aki plus size modellkedésből él az mit tesz a pénzéért? Azon kívül, hogy mondjuk fotogén. De az is egy veleszületett adottság.
2020. márc. 12. 16:21
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Plus size modellnek nem kell lefogynia, ettől plus size. Akármelyik modell mondhatja, hogy mostantól ő plus size és elhízhat. De szerintem nem akarnának kövérek lenni. (Na meg lehet, hogy nem is úgy híznának, hogy nagy fenék, nagy mell, hanem mind hasra menne, és nevetségesen néznének ki.)

Ott van például Michael Phelps úszó. A szervezete fele annyi tejsavat termel, mint a versenytársaié. Nehezebben fárad el, könnyebben felépül az edzésekből. Fair, hogy úszhat a "normális" emberekkel? Hisz neki genetikailag könnyebb dolga van, az úszásra lett teremtve.

2020. márc. 13. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!