Bogi214 kérdése:
Szerintetek szép Palvin Barbara?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják,hogy nagyon szép de szerintem nem annyira.
Szerintem ők sokkal szebbek [link]
2015. márc. 13. 21:07
1/18 anonim válasza:
Nem rossz a magyar sem, de sajna amekkora arc társul hozzá, az illúzióromboló. Gondolom a képen látható modellek is legalább annyira nagyképűek, és legalább annyira azt hiszik hogy ők a világ középpontjai, ami teljesen távol áll az én értékrendemtől. Az előítéleteimet rájuk vetítve már ők sem annyira szépek.
2/18 anonim válasza:
Szép lány igen és tetszik hogy nem fogpiszkáló teste van. A képen linkelt modellek ne sokban különböznek
3/18 anonim válasza:
Szerintem szebb, mint a belinkeltek.
4/18 anonim válasza:
Sztem tomegtermek, en az utcan latok szebbeket
5/18 anonim válasza:
Szerintem teljesen átlagos, de ritka ha egy modell különlegesen szép.
6/18 anonim válasza:
a belinkeltek közül csak a néger igazán szép, a többi nem tetszik, ambrosiotól meg a hátamon is feláll a szőr, transzvesztita arca van. palvin barbi sokkal szebb, bár én őt sem kedvelem, vannak különlegesebb modellek is nála.
7/18 anonim válasza:
6, talán bármi gondod van a transzvesztitákkal?
8/18 anonim válasza:
dicsak... hát azért egy nő ne nézzen már ki travinak...
9/18 anonim válasza:
10/18 anonim válasza:
Nem ronda, végül is szép, de nem az a "meglátom és elolvadok a gyönyörtől" fajta szép. Egyébként is, a belső értékek fontosabbak, lehet akármilyen szép is valaki, ha egy paraszt, engem nem fog érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!