Palvin Barbarának szerintetek nem csúnya szája? Mármint nem is az, hogy csúnya, de nem szép?
ti mit gondoltok, a népszerűsége számomra mind a mai napig rejtély..
most ő rá, mondjátok, hogy jó ránézni? ez komoly?
random beírtam a googlebe, hogy nice girl
ez a csaj pl kapásból szebbnek tűnik nekem
ja tudom, hogy ez szubjektív, de ennyire, hogy még csak nem is értem, hogy mitől jó..mert ha mondjuk sejteném, de még csak az se, ennyire fura az ízlésem, vagy igazából sok embernek nem tetszik, csak a népszerűsége miatt kedvelik?
Kövezzetek meg, de szerintem ez a lény egyáltalán nem szép.
Azon az első képen meg minden, csak nem nőies.
De tudod, a modell szakma már csak ilyen. Jó embernek tette szét a lábát, így simán felfuttatták. A vakolat meg csodákra képes.
Én sem vagyok tőle elájulva, de mindenkiről lehet rossz képet csinálni.
A modell szakma nem csak, vagy elsősorban a szépségről szól. Sokkal fontosabb a karakter az éles arcvonalak, az a Valami, ami miatt nem siklik tovább róla a tekinteted. Ez pedig benne tagadhatatlanul meg van, különben nem jutott volna eddig.
Ezek után mondd, hogy nem szép:
(Az alulöltözött képeken is az arcot nézd)
Furcsa mi ? Kedves 6-os!
Mert van olyan ferfi akinek nem sablonizlese van es mer ilyet irni ,magyaran kilog a sorbol a tobbi kozul !
Elarulom nekem ettol kifinomultabb izlesem van ,mint sem az ilyen sablon csajokat istenitsek...
8as nem tudom mitől, kell ilyen agresszíven reagálni arra, hogy ha valakinek más az ízlése mint neked, ahogy nekem is..mert nekem se tetszik, de attól még, hogy sok embernek tetszik, nem jelenti azt, hogy nekik "szar" az ízlésük, nekünk meg "kifinomult" egyszerűen csak más
egyszóval na, megtudtam, hogy minden embernek más az ízlése, köszi a válaszokat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!