Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ilyen méretekkel lehetek...

Ilyen méretekkel lehetek modell? Többi lent.

Figyelt kérdés

172 cm magas vagyok. Derék 59 csipő 89 mell 87. 55 kg.

A válaszokat előre is köszönöm. 17/L

2019. aug. 28. 21:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Neked meg arról nincs fogalmad hogy én lófszt nem írtam a te hátteredről, az egy másik válaszoló volt :D de ahogy látom ezt az egész kérdést bebuktad, kép nélkül meg is értem hogy nem kapsz normális választ. Pár számból aztán rohadtul meglehet mondani hogy jó lennél e modellnek...
2019. aug. 29. 16:22
 22/25 robi1980 ***** válasza:
29%

Ilyen méretekkel simán lehetsz árufeltöltő bármely multicégnél! :)

(Most komolyan gondolod, hogy a modellkedés pusztán a méreteken múlik??? :O )

2019. szept. 22. 20:59
 23/25 anonim ***** válasza:
60%
bizony, bizony! Cumizni is tudnod kell :)
2019. szept. 24. 20:28
 24/25 anonim válasza:
26%

Már lejárt kérdés, de hozzá akartam valamit fűzni. Nevetségesek vagytok, hogy azért, hogy valaki okosabb nálatok és nem küld idegeneknek képet magáról addig, amíg ténylegesen nem modell lehülyézitek. Én is szeretnék belevágni egyébként a modellkedésbe, de eddig még nem volt bátorságom. Elsősorban a modellkedés egy nagyon nehéz szakma, jó állóképességet és esetenként észt igényel, sok rostán kell átesni ahhoz, hogy belekezdhessen valaki a karrierébe. De persze könnyebb azt terjeszteni gyakorikérdéseken, hogy csak a hülyék modellkednek.

Egyébként szerintem rendben vannak (voltak) a méreteid, végül hogy alakult? :)

2021. ápr. 21. 01:12
 25/25 anonim válasza:
53%
*hogy azért, mert
2021. ápr. 21. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!