Ilyen méretekkel lehetek modell? Többi lent.
Figyelt kérdés
172 cm magas vagyok. Derék 59 csipő 89 mell 87. 55 kg.
A válaszokat előre is köszönöm. 17/L
2019. aug. 28. 21:43
2/25 A kérdező kommentje:
Koszi de inkabb nem.
2019. aug. 28. 22:00
3/25 anonim válasza:
Ezekkel a méretekkel köszi de inkább nem
4/25 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Melyik mereten kene valtoztatni?:))
2019. aug. 28. 22:07
6/25 A kérdező kommentje:
Mibol vontad le ezt a kovetkeztetest?:))
2019. aug. 28. 22:09
7/25 anonim válasza:
Már abból hogy modell akarsz lenni. Kislány inkább tanuljál ki valami rendes szakmát, ne adj isten menj el egyetemre aztán dolgozz rendesen. Unalmas már ez a sok ostoba gyerek akik mind modellek akarnak lenni... Nem vagy modell alkat te sem, fogadni mernék hogy az arcod is randa, csak te hiszed azt is különlegesnek...
8/25 A kérdező kommentje:
1. Kituno tanulo vagyok es jovore fogok felvetelizni az orvosira. 2. Mar kaptam egy felkerest, hogy egy weboldalon reklamozzam a ruhakat, csak tudni akartam hogy az emberek mit gondolnak, hogy a mereteim megfelelnek e.:))
2019. aug. 28. 22:20
9/25 A kérdező kommentje:
Es mielott ebbe is belekotnel. Azert szeretnem tudni mit gondolnak errol az emberek, mert nem vagyok 100% biztos benne hogy akarom ezt az egeszet folytatni:))
2019. aug. 28. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!