Bxx Queen kérdése:
Szerintetek ilyen méretekkel lehetek modell?
Figyelt kérdés
178cm magas vagyok és 53kg. Áprilisban töltöttem a 14et2018. máj. 31. 20:35
2/5 anonim válasza:
Még azt sem tudjuk, hol állsz meg. Meg ez messze nem csak centik és kilók kérdése.
3/5 anonim válasza:
A csípőd körben hány centi a legnagyobb részen? ha 90 alatt van akkor lehetsz. Már ha karakteres arcod és kisugárzásod van hozzá. Jelentkezz profi ügynökségekhez
4/5 anonim válasza:
Amit most leírtál abból ki fogja megmondani a tutit?
Így ez alapján tizenkettő is egy tucat.
Nem lehet megmondani,mert nincs külsőd ez információk alapján,de én nem kérek képet,mert fiatal vagy még.Egy ügynökség megnéz és majd valaki eldönti.
5/5 anonim válasza:
Ezek alapján az adatok alapján tökéletes lennél, de ez nagyon keveset árul el. A csípőd nagyjából 92 cm-nél legyen kevesebb, a derekad 63 cm-ig jó, a mellkasod, bár arra nincs külön szabály, kb. 90 cm legyen. De természetesen ez attól is függ, hogy ruha modell, vagy "mi" szeretnél lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!