Lehetek modell ilyen méretekkel?
Figyelt kérdés
Magasság:178cm
Súly:62kg
Mellbőség: 81cm
Derék:69cm
Csípő:90cm
2017. nov. 2. 12:53
1/5 anonim válasza:
képet küldj,ugy meg tudjuk mondani
2/5 anonim válasza:
Ugye lány vagy? Hány éves vagy? Amúgy a 62 kg az sok még akkor is, ha vastag a csontod, a derekad is vastag kicsit.
De a lényeg nem is ez, mert ezen edzéssel, diétával lehet segíteni, hanem hogy az arcodban meglegyen az a plusz, amivel kitűnsz a többiek közül, legyen kisugárzásod, meg olyan személyiséged, hogy akarjanak veled dolgozni.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok, 17 éves.
Azért tettem fel a kérdést mert nagyon érdekel ez a téma, szeretném ezt csinálni. Azt nem tudom hogy mennyire felelne meg az arcom, a rajztanárom mondta hogy modellnek kéne mennem mert olyan karakteres az arcom.
2017. nov. 2. 13:33
4/5 anonim válasza:
Szerintem modellnek túl súlyos vagy, mégha amúgy ez egy egészséges alkatra is utal. A derékbőség is necces a mellbőséghez. Legalábbis akkor, ha komolyan akarsz modellkedni. Ha az is elég, hogy stockfotókhoz állsz modellt, vagy ha évi 1x elcsípsz vmi "Zsuzsy Butiq" webahopoa munkát, akkor működhet is.
5/5 anonim válasza:
Terljesen rendben van a 90 centis csípő, senki se fogja kérdezni a súlyodat. Viszont 17 évesen érdemes lenne minél előbb jelentkezned valahova, mert általában 13-14 évesen szokták elkezdeni a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!