Ilyen méretekkel lehetek modell? Többi lent.
Figyelt kérdés
172 cm magas vagyok. Derék 59 csipő 89 mell 87. 55 kg.
A válaszokat előre is köszönöm. 17/L
2019. aug. 28. 21:43
11/25 A kérdező kommentje:
23.13 bocsi hogy nem linkelek kepet minden perverz idiotanak aki itt megfordul...my bad :))
2019. aug. 28. 23:16
12/25 anonim válasza:
Szerintem jó az alkatod ezek alapján a modellkedéshez.
13/25 anonim válasza:
Sajnos túl alacsony vagy, 175 alatt nem lehet munkát találni
14/25 subrette válasza:
Ha felkérést kaptál, bizonyára alkalmasnak látnak modellnek. Miért ne próbálnád meg?
15/25 anonim válasza:
Mert ha modellkedsz, nem fogja látni a fotódat minden perverz idióta 😂 Logikus, pont jó lesz az eszed modellnek, hajrá
16/25 anonim válasza:
Minden igenytelen gyoker, kiveve teged? Biztos nehez lehet elhinni, hogy nem csak sorhasu fotelhuszarok vannak egy forumon, ha ehhez vagy hozzaszokva, okot nem ks mondok.. Ilyen attituddel max takaritani vesznek fel ugynokseghez, mert senki nem akar egy arrogans 17 evessel dolgozni, aki mogott meg hatter sincs.:). - egy modell
17/25 A kérdező kommentje:
Honnan tudom milyen hatterrel rendelkezem? Oszinten?:))
Anyum is a divatszakmaban dolgozik, ruhakat tervez stb stb, es nem egy modell ismerosom van.. :))
2019. aug. 29. 11:00
18/25 A kérdező kommentje:
Tudod*
2019. aug. 29. 11:00
19/25 anonim válasza:
Szerintem ezt fejezd be, mert egyre cikibb vagy :D
20/25 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a kerdesre valaszolj vagy inkabb ne irj semmit. Es te csak ne torodj az en "hatteremmel" mert fogalmad sincs rola ki vagyok:))
2019. aug. 29. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!