Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek levágassam a hajam?

Szerintetek levágassam a hajam?

Figyelt kérdés

Nos, középhosszú a hajam és nagyon el van törve(vasalásról már lemondtam, ha megszárítom hajszárítóval akkor egyenes lesz-bár tudom az is káros kicsit), szeretném levágatni meg nem is, tudom h így a hosszán nem látszik h nő, de a tetején látom, mivel festett szőke vagyok.

A problémám igazából az, hogy félek sokat vágni (mert kb füll alattig érőnek kellene lennie vagy kicsit hosszabb)

a másik, hogy jövőre érettségizek, és ugye tabló kép, nem akarok rövid hajjal rajta lenni, igazából nem mondanám h lassan nő a hajam, olyan átlagosan, megnőhet azért ugye?

Na meg, azt sem tudom eldönteni h milyen az arcformám...nem tudtok olyan oldalt, ahol ebben képpel is segítenek?Kinéztem már egy oldal frufrus hajat, állítólag az jól is áll, de lehet h nekem nem is okyan az arcformám, mint annak a nőnek.

Remélem értitek:D köszi, ha tudtok linkelni és válaszolni

2010. júl. 10. 12:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
nem kell tőle tartani, ha rendszeresen előfordulna miatta vmi gikszer, nem dicsérnék annyira....
2010. júl. 11. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!