Levágassam a hajam szerintetek? (Bővebben)
16/L vagyok. Régen majdnem fenékig érő nagyon dús hajam volt, amit bizonyos okokból levágattunk vállig érőre. NAgyon hiányzott a hosszú hajam,de jobban állt a rövid. Utána megint nőtt, és megint levágattam ilyen "rétegesre" vagy milyenre, na az állt a legjobban. Aztán most megnőtt kb hátközépig érőre. Mikor rövid volt a hajam több önbizalmam volt(úgyérzem), ugyanakkor a hosszú hiányzott, vagy is nem tudom hogy mondjam...Úgy jobb sokkal hogy hosszú, mmármint szeretem a hosszát, meg simítgatni, és nehezen tudnék megválni tőle.
Ti ebben az esetben levágnátok? Attól félek, ha levágatom megbánom, mert egy ideje növesztettem megint...Esetlen tudtok linkelni olyan hajat, amiben "megmarad" a hossza, de mégis vana hol rövidebb?
1. válaszoló köszönöm:)
Azt kihagytam, hogy ilyen furi, a vége göndörödik ha rövid, ha hosszabb akkor mega közepétől hullámos és a vége gondör, szóval olyan kellene ami vasalás nélkül is jól áll, mert nem szeretném tönkretenni:S
Köszi a válaszokat :)!
Szép ha hosszú, csak mintha nem állna jól úgy, ahogy most van, ezért gondoltam, hogy valami fazon kellene neki.:)
De ez a "rövidebb, aztán pedig hosszabb" tetsuik, lehet kipróbálok valami olyan frizurát, vagy megkérdezem végesetben a fodrászt, hogy a rövid jól állna-e. :)
KÖszi mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!