Szerintetek levágassam a hajam?
Nos, középhosszú a hajam és nagyon el van törve(vasalásról már lemondtam, ha megszárítom hajszárítóval akkor egyenes lesz-bár tudom az is káros kicsit), szeretném levágatni meg nem is, tudom h így a hosszán nem látszik h nő, de a tetején látom, mivel festett szőke vagyok.
A problémám igazából az, hogy félek sokat vágni (mert kb füll alattig érőnek kellene lennie vagy kicsit hosszabb)
a másik, hogy jövőre érettségizek, és ugye tabló kép, nem akarok rövid hajjal rajta lenni, igazából nem mondanám h lassan nő a hajam, olyan átlagosan, megnőhet azért ugye?
Na meg, azt sem tudom eldönteni h milyen az arcformám...nem tudtok olyan oldalt, ahol ebben képpel is segítenek?Kinéztem már egy oldal frufrus hajat, állítólag az jól is áll, de lehet h nekem nem is okyan az arcformám, mint annak a nőnek.
Remélem értitek:D köszi, ha tudtok linkelni és válaszolni
ja és nem én vagyok a 2. válaszoló, mielőtt valaki skiozonak hinne:)) véletlen egybe esés a százalék.
Amúgy akármilyen színű lenne a hasad mindig látszana a lenövés, kivéve a fekete:)
hát a feketén is látszott, hogy kicsit már lenőtt, de már teljesen barna vagyok
akkor marad a melírozás:) köszi
szia. én tegnap vágattam le, ugyan ez volt, majdnem a hátam közepéig ért, de nagyon nagyon tört, nagyon száraz volt, fakó, egy szóval fúúúj:S most nyakig érő, két copfban hordom, tök aranyos lett. ha kened ricinusolajjal, havonta 5cm-t is nőhet, ami decemberig elég sok.
Szerintem vágasd le, mert csúnya hajjal se leszel szép a tablón.
20Ł
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
Itt vki azt írja h nem nő, igaz?:S kicsit félek kipróbálni,mert lehet rajta marad és csúnya lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!