Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek levágassam a hajam?

Szerintetek levágassam a hajam?

Figyelt kérdés

Nos, középhosszú a hajam és nagyon el van törve(vasalásról már lemondtam, ha megszárítom hajszárítóval akkor egyenes lesz-bár tudom az is káros kicsit), szeretném levágatni meg nem is, tudom h így a hosszán nem látszik h nő, de a tetején látom, mivel festett szőke vagyok.

A problémám igazából az, hogy félek sokat vágni (mert kb füll alattig érőnek kellene lennie vagy kicsit hosszabb)

a másik, hogy jövőre érettségizek, és ugye tabló kép, nem akarok rövid hajjal rajta lenni, igazából nem mondanám h lassan nő a hajam, olyan átlagosan, megnőhet azért ugye?

Na meg, azt sem tudom eldönteni h milyen az arcformám...nem tudtok olyan oldalt, ahol ebben képpel is segítenek?Kinéztem már egy oldal frufrus hajat, állítólag az jól is áll, de lehet h nekem nem is okyan az arcformám, mint annak a nőnek.

Remélem értitek:D köszi, ha tudtok linkelni és válaszolni

2010. júl. 10. 12:52
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Ja még talán annyi, hogy arra is gondoltam, hogy csak megtépetem, tehát a hosszát meghagyom, de az a baj h nagyon sok el van törve és hosszan:(
2010. júl. 10. 12:55
 2/21 anonim ***** válasza:
Van még addig egy éved. Vágads le és 1 év alatt minimum 12 centit nőni fog. Ha szerinted nem elég gyorsan, vegyél Biovanne kapszulát, attól garantáltan gyorsan nő majd.
2010. júl. 10. 12:57
 3/21 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értettem h idén leszek már negyedikes:) tehát decemberben már tabló, azér tis lenne fontos, fél évem van:D
2010. júl. 10. 13:00
 4/21 anonim ***** válasza:

hogy lenne már 1 éve?nem tudom h logikázta ki az 1.

sztem vágasd le, oldalt én sem tudok, de fodrászodat kérdezd meg

2010. júl. 10. 13:11
 5/21 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd hosszúra. Megtépeted, így a törött hajszálak többsége is le lesz vágva. Ilyen melegben meg gondolom úgy is összefogva van legtöbbször, vasalni sem kell. Rakj rá balzsamot néha, és akkor kibírja decemberig. Nekem 9.ben volt rövid hajam. Utána már hosszából nem vágattam, és most, negyedik végére olyan középhosszú. Persze neked lehet gyorsabban menne, de a helyedben nem próbálkoznék vele. Fél év nem sok idő. Utána meg próbálkozhatsz olyan frizurával, amilyennel akarsz :)
2010. júl. 10. 13:15
 6/21 anonim ***** válasza:

13:15ös vagyok.

Kerestem pár oldalt, ahol leírják mihez milyen haj, az egyiken kép is van, illetve a jellemzői az egyes arcformáknak. Talán így sikerül eldönteni. :)

[link]

[link]

[link]

2010. júl. 10. 13:20
 7/21 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszi:)))
2010. júl. 10. 13:30
 8/21 anonim ***** válasza:

milyen az eredeti hajszíned? milyen gyakran fested?

én is gondolkodtam már a szőkén, de akkor sokat kéne festeni a tövét, mivel sötétbarna vagyok

2010. júl. 10. 14:35
 9/21 anonim ***** válasza:

hát, most pl kb 3-4 centi le van nőve, mert azért nem nő lassan a hajam

am már voltam fekete is, igazából szőkésbarna hajam, de mostmár inkább nagyon sötétbarna

2010. júl. 10. 14:38
 10/21 anonim ***** válasza:
Bocsi, nővéremén vagyok bejelentkezve:) de gondolom így is réthető:D am havonta kellene
2010. júl. 10. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!