Szerintetek levágassam a hajam?
Nos, középhosszú a hajam és nagyon el van törve(vasalásról már lemondtam, ha megszárítom hajszárítóval akkor egyenes lesz-bár tudom az is káros kicsit), szeretném levágatni meg nem is, tudom h így a hosszán nem látszik h nő, de a tetején látom, mivel festett szőke vagyok.
A problémám igazából az, hogy félek sokat vágni (mert kb füll alattig érőnek kellene lennie vagy kicsit hosszabb)
a másik, hogy jövőre érettségizek, és ugye tabló kép, nem akarok rövid hajjal rajta lenni, igazából nem mondanám h lassan nő a hajam, olyan átlagosan, megnőhet azért ugye?
Na meg, azt sem tudom eldönteni h milyen az arcformám...nem tudtok olyan oldalt, ahol ebben képpel is segítenek?Kinéztem már egy oldal frufrus hajat, állítólag az jól is áll, de lehet h nekem nem is okyan az arcformám, mint annak a nőnek.
Remélem értitek:D köszi, ha tudtok linkelni és válaszolni
hogy lenne már 1 éve?nem tudom h logikázta ki az 1.
sztem vágasd le, oldalt én sem tudok, de fodrászodat kérdezd meg
milyen az eredeti hajszíned? milyen gyakran fested?
én is gondolkodtam már a szőkén, de akkor sokat kéne festeni a tövét, mivel sötétbarna vagyok
hát, most pl kb 3-4 centi le van nőve, mert azért nem nő lassan a hajam
am már voltam fekete is, igazából szőkésbarna hajam, de mostmár inkább nagyon sötétbarna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!