Szerintetek milyen szinu gumit kerjek a fogszabalyzomra?
Figyelt kérdés
Most lila van de mar meguntam , milyent kerjek kovetkezokor ?
melyek a meno szinek?
2010. júl. 9. 20:35
11/19 anonim válasza:
szerintem undorító a színes.
ismerek olyat, akinek teljesen színtelen a gumi, alig látszik a fogszabija... az mért nem jó neked?
12/19 A kérdező kommentje:
a szintelenrol meg nem is hallotam , de az a halvany rozsaszin nagyon teccik meg varok valaszokat
2010. júl. 10. 00:02
13/19 anonim válasza:
nekem gyönyörű tenger/türkizkék volt :)
De nekem március 15-ére olyan vt h piros-fehér-zöld :P
(ezt csak most úgy mondtam)
Am sztem az a rózsaszín is szép,de én a kékre szavazok...
14/19 anonim válasza:
15/19 anonim válasza:
3 éve volt fogszabályzóm. Akkor én is kipróbáltam színes gumikat. De most így utólag azt gondolom, hogy csak a szürke és a színtelen a legjobb. De ha valóban színeset akarsz, akkor a sárgát ne válaszd, mert lepedékesnek tűnik tőle a fogad::D
16/19 anonim válasza:
semmilyet fuj. egyik barátnőmnek is színes, és szerintem nagyon ronda.
17/19 anonim válasza:
Rózsaszín&lila párosítás nekem tetszett. De szerintem rózsaszín&babakék is tök jó.:)
18/19 anonim válasza:
ha mindenigaz nekem is lesz hamarosan, de őszintén szólva sose jutott eszembe hogy csicsásat csináltassak. a színtelen a legszebb szerintem. de ha mindenképp színeset akarsz akkor kék vagy zöld, türkíz
19/19 anonim válasza:
Szerintem a fekete olyan mintha rohadna a fogad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!