Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy kérjek? (Kérdésed túl...

Hogy kérjek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Hello!

Az a gondom, hogy nem tudom, hogy kérjek anyutól melltartót. Ma megyünk majd nézelődni ruhaboltba, de nem mondtam neki, hogy melltartót szeretnék. Hogy vezessem rá? Vagy mit csináljak?

Ui. Azért nem szóltam még neki, mert nem vagyunk Annyira jóban...

14L/75B

2011. júl. 5. 10:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
egyszerűen mond meg mikor a boltban vagytok hogy szeretnél pár melltartót is. vagy menj oda nézegesd a melltartókat és hátha leesik neki.
2011. júl. 5. 10:07
 2/12 anonim ***** válasza:

hát csak mondd meg, hogy jobban éreznéd magad, ha lenne, nem nagy dolog

meg nézelődj arrafelé és észreveszi majd

2011. júl. 5. 10:08
 3/12 anonim ***** válasza:
ha 75 B-s a melled akkor sztem màr simàn mondhatod neki. hogy kell...nem tudom nekem ez valahogy sose volt ciki...nem tudom mit dràmàzol
2011. júl. 5. 10:08
 4/12 anonim ***** válasza:
"Anyukám, szeretnék egy melltartót! Már egy csomó lánynak van az osztályomból, meg olyan ciki, hogy átlátszik a pólomon a cickóm, meg nekem ez olyan jó érzés lenne." Pl. így. Nem kell ezen mit köntörfalazni. Bár én nem tudom, hogy mit jelent, hogy "nem vagytok annyira jóban". A Triumphnak van egy jó tini modellje a DER HIT [link] Bár előbb azt kellene tudni, hogy tartani szeretnél-e benne valamit, vagy pedig, csak nőciskedni akarsz-e benne. Szerintem ne aggódj anyukád miatt, legrosszabb esetben azt mondja, hogy NEM. Akkor Te elmész a barátnőddel és a zsebpénzedből veszel magadnak. Nem uszítani szeretnélek édesanyád ellen, sőt én inkább azon csodálkozom, hogy ilyen dolog miatt ennyire görcsölsz, hogy hogyan mondd meg. Légy bátor, drukkolok. 40/n
2011. júl. 5. 10:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem egyszerűen megmondod neki hogy szeretnél, megérti ő is nő.Ez szükséges, egyszer úgy is kell hordanod.Az meg aki nem nagyon hord.Pl az én osztályomba egy csaj semmit nem hord és előttünk öltözik, már többen szóltak neki "Úgymond" de még mindig nem.Szóval ebből cikizések is lehetnek.Egyszerűen csak mond meg neki meglátod nem fog haragudni, megérti;)
2011. júl. 5. 10:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is 14 éves vagyok. Mikor anya látta, hogy lenne mit tennem egy melltartóba, akkor ő mondta, hogy legközelebb nézünk párat... Azóta hordok melltartót, és nekem nem szokott gondot okozni, hogy szóljak, ha kinőttem, vagy más szín, fazon kellene.
2011. júl. 5. 10:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nemsokára megyünk! Léci szurkoljatok! Utána megírom, hogy sikerült e :)
2011. júl. 5. 11:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Oké Én is 14/L vagyok. Te hanyadikos vagy? Én most megyek 8.ba :D
2011. júl. 5. 11:49
 9/12 A kérdező kommentje:
Én már gimibe megyek ősszel.
2011. júl. 5. 13:21
 10/12 anonim ***** válasza:
De jó neked.Hova vettek fel?
2011. júl. 5. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!