Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Amerikából mit kérjek ajéndékb...

Amerikából mit kérjek ajéndékba? 33N

Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Eredeti amerikai futball labdát :)
2011. szept. 15. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor ott jártam, a Body Shop-ban szuper kozmetikumokat vettem, és a GAP-ben farmerdzsekit. És az édességek a boltban, húúúúú :) Bezabáltam ott tisztességel, olyan csokik vannak hogy hoztam is haza csomó zacsival :)

Mogyorókrémet, ha szereted a különleges ízeket mert egy magyarnak az különlegesnek számít.

És amit én nem hoztam, de megbántam, ezért pár hónappal később "rendeltem" egy kiutazó barátomtól: babaruha :))) Ha nincs gyereked, még lehet :) És akkor nagyon, de nagyon fogsz neki örülni hogy van a szekrényben babaruha a gyerkőcnek New Yorkból, nagyon édesek vannak (mondjuk itthon is)

Ja, és van egy kozmetikum, amilyen márkát itthon nem lehet kapni de atom jó: Sally Hansen (bár lehet hogy kicsi boltokban importálták már) én körömlakkot hoztam, szép és tartós.

Fűszert is hozam, citromos-borsos keveréket, ilyesmiket. Hát ezek vannak, ha még eszembe jut, írok Neked :)

26/N

2011. szept. 15. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:

"mert egy magyarnak az különlegesnek számít."

Ja, ezt nem pejoratívnak szántam, csakszerintem is különleges egy sós mogyorókrém, roppanós darabokkal a reggeli kalácsomra :)

Eszembe jutott, hogy olcsóbbak voltak a parfümök mint itthon. Pl. tesómnak hoztam DKNY parfümöt, sokkal olcsóbban mint itthon pl. Douglasban. Ha smnkeled magad, a Covergirl is jó választás, az sincs itthon, pedig világhírű.

(bár nem tudom milyen értékben kérhetsz és kitől :))

A Lord&Taylor áruházban rengeteg ékszer van, drágák és bizsuk is, arany, ezüst, mindenféle, hát órákat válogattam ott, díszdobozba csomagolják és masnival átkötik :)

New Yorkos topot hoztam egy rakattal, magamnak és családnak is, szívesen hordtam őket. De az előre csomagolt minimuffinok is olyanok, amilyet itthon sajna nem kapok pedig kerestem (egész áfonyaszemekkel vannak teli, isteniek) meg úgy egyébként a közértekben sok olyan édesség van amit megéri megkóstolni!

2011. szept. 15. 20:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Van két kicsink, nekik ruhát szeretnék. De magamnak nem tudom mit.:) Ráadásul Londonban élünk itt is minden van de megis.... valami ruhát vagy nem tudom. Milyen márkák vannak ott ami itt nincs. Várok még ötleteket.:)
2011. szept. 15. 20:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja az édességek, nyamm.:) Godiva bonbonuk isteni!!! Férjem megy szóval tőle kell kérnem valamit.
2011. szept. 15. 20:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Lord&Taylor-t megnézem köszi.
2011. szept. 15. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A covergirl=loreal, szóval fölösleges azt kérni...Ha szeretsz sminkelni, valami ilyesmit kérj, amit Londonban nem lehet megvenni(bár nem tudom, van-e ilyen)
2011. szept. 15. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Miért egyenlő a L'Oreallal? Csak kíváncsiságból, mert én ezt sosem hallottam. Max minőségben, de hát ugyebár mindenkinek más jön be..

""A CoverGirl Procter & Gamble által forgalmazott (USA, Kanada, UK), Magyaroszágon kereskedelmi forgalomban egyelőre még nem kapható középkategóriás, jó minőségű kozmetikai márka"

2011. szept. 15. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!