Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rendeltetek már ruhát neten...

Rendeltetek már ruhát neten Amerikából? Működött? Mennyire volt jó?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Rendeltem már párszor Amerikából, bár leginkább ázsiai országokból szoktam. Ideért rendesen mindig, semmi gond nem volt vele, egyszer bakancsot rendeltem az kicsi lett, kicserélték. Persze ha megbízható az oldal csak akkor rendelj. Meg ha egyáltalán megéri, mert van amit negyedannyiért akár meg is varrathatsz magadnak itthon.
2009. júl. 16. 23:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi:)
2009. júl. 17. 08:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább szokj rá te is Ebay-re. Tényleg megbízható, én már hatszor rendeltem onnan, és hamar megjött, szépen csomagolva, volt akitől még ajándékot is kaptam mellé... És nem mellesleg: baromi olcsó, sokkal olcsóbban hozzájuthatsz mindenhez, mint mondjuk itthon. Arról nem is beszélve, hogy amit onnan rendelsz [pl. ruhát], az nem fog veled szembejönni az utcán.
2009. júl. 17. 13:58
 4/7 anonim ***** válasza:

utolsónak: Ebay-t énis lesegettem már, de nem merek rendelni,mert ugye a kártyád kódját be kell ütni gépbe és hát akiknek nem 20 ezer van a bankkártyáján nem biztos ,hogy beírnám teljes nyugalommal ide a gépbe..

Vgay ez hogy működik,ugy is lehet rendelni,hogy , ha megjön a termék akkor fizetem ki itt a postásnak készpénzben?

2009. júl. 17. 18:27
 5/7 anonim válasza:
Nekem is a fizetés a problémám...nekem mindig azt mondják h mire ideér a cucc addigra pl 200 e forint lesz a szállítási költségek miatt.ez igaz?
2009. júl. 18. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:
93%

Ez teljesen butaság, amit írtatok. Az Ebay legjobb fizetési rendszere a Paypal [legtöbb terméket csak így lehet kifizetni]. A paypal.com-on kell regisztrálni, és ha nem mered a saját kártyád számát megadni, akkor csináltass internetkártyát, és arra csak annyit töltesz, amennyit éppen fizetni szeretnél. [De egyébként a Paypal teljesen biztonságos normális bankszámlaszámmal is.]

Ha megnézel egy terméket, fillérre pontosan le van írva, hogy mennyibe kerül a cucc, és mennyi a postaköltség. Ez nem változik semmit... Nem tudom, ezt hogy találtad ki. Én övcsatot rendeltem 2300 forintért... Pólót 3400ér... Mivel az Ebay-es eladók értenek hozzá, ajándékként küldik a csomagot, hogy semmilyen díjat ne kell rá fizetni.

Arról nem is beszélve, hogy egyik ismerősöm rendelt valamit, az eladó véletlenül rossz színben küldte, ismerősöm jelezte a tévedést, és az eladó ingyen küldött neki egy másikat, és a "rosszat" is megtarthatta ismerősöm... Velük lehet normálisan kommunikálni, nem úgy, mint a kedves vaterások nagytöbbségével. Tudjátok az a rendszer nem olyan, mint a kedves országunkban. Ki van találva, és tökéletesen működik. Mi sem bizonyítja jobban, mint a pulóverem, pólóm, poharam, övcsatom, fürdőszobai akasztóm... Amiket mind-mind onnan rendeltem.

A legdrágább ezek közül a pulóver volt, 5200 forint... Magyarországon hasonlót 10ezer alatt nem találnék. Szóval erről ennyit. =) Én imádom.

2009. júl. 19. 15:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor énis ezekkel fogok próbálkozni.
2009. júl. 19. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!