Rendeltetek már ruhát neten Amerikából? Működött? Mennyire volt jó?
utolsónak: Ebay-t énis lesegettem már, de nem merek rendelni,mert ugye a kártyád kódját be kell ütni gépbe és hát akiknek nem 20 ezer van a bankkártyáján nem biztos ,hogy beírnám teljes nyugalommal ide a gépbe..
Vgay ez hogy működik,ugy is lehet rendelni,hogy , ha megjön a termék akkor fizetem ki itt a postásnak készpénzben?
Ez teljesen butaság, amit írtatok. Az Ebay legjobb fizetési rendszere a Paypal [legtöbb terméket csak így lehet kifizetni]. A paypal.com-on kell regisztrálni, és ha nem mered a saját kártyád számát megadni, akkor csináltass internetkártyát, és arra csak annyit töltesz, amennyit éppen fizetni szeretnél. [De egyébként a Paypal teljesen biztonságos normális bankszámlaszámmal is.]
Ha megnézel egy terméket, fillérre pontosan le van írva, hogy mennyibe kerül a cucc, és mennyi a postaköltség. Ez nem változik semmit... Nem tudom, ezt hogy találtad ki. Én övcsatot rendeltem 2300 forintért... Pólót 3400ér... Mivel az Ebay-es eladók értenek hozzá, ajándékként küldik a csomagot, hogy semmilyen díjat ne kell rá fizetni.
Arról nem is beszélve, hogy egyik ismerősöm rendelt valamit, az eladó véletlenül rossz színben küldte, ismerősöm jelezte a tévedést, és az eladó ingyen küldött neki egy másikat, és a "rosszat" is megtarthatta ismerősöm... Velük lehet normálisan kommunikálni, nem úgy, mint a kedves vaterások nagytöbbségével. Tudjátok az a rendszer nem olyan, mint a kedves országunkban. Ki van találva, és tökéletesen működik. Mi sem bizonyítja jobban, mint a pulóverem, pólóm, poharam, övcsatom, fürdőszobai akasztóm... Amiket mind-mind onnan rendeltem.
A legdrágább ezek közül a pulóver volt, 5200 forint... Magyarországon hasonlót 10ezer alatt nem találnék. Szóval erről ennyit. =) Én imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!