Szerintetek melyik haj néz ki a legjobban?
Nem kérek olyan válaszokat ,h tömeg NEM NŐIES,undorito stb,mert nekem tetszik,es mar idopontot is kértem..
Pár sorból is sok mindent meg lehet állapítani.
Érdekes hogy csak annak a válaszát tudtad megköszönni aki dícsérte valamelyik hajat. Aki azt írta egyik se vagy más alternatívát belinkelt, azt vagy elküldted az anyjába vagy lepontoztad
"azzal mire megyek idiota"
Miért kéne bármire is menned vele? Nem te mondtad, hogymár eldöndötted, és nem fogod meggondolni magad? Véleményeket kertél. Azt kaptál. Akkor meg?
Istenem de buta vagy... Nem érted a lényegét annak amit írtam többször. Az hogy valaki azt írja egyik se, az is vélemény, azt nem kötötted ki hogy ne írjanak olyanok akiknek nem tetszik.
És vegyél vissza te kis elkényeztetett kislány, értem hogy most jött meg először a menzeszed, kamaszodsz és lázadsz a szüleid ellen ezzel a hajjal, de én nem sértegettelek, értelmesen elmagyaráztam hogy vannak ellenvélemények, nem tetszhett mindenkinek ugyanaz, ezt el kell fogadni. Erre te elkezdessz engem minősíthetetlen helyesírással sértegetni. Vágasd le a hajad ahogy akarod aztán légy büszke magadra mert baromi menő voltál hogy a kis székedből anonim módon eltudtál küldeni vadidegeneket az anyjukba meg leidiótáztad őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!