Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik haj néz ki...

Szerintetek melyik haj néz ki a legjobban?

Figyelt kérdés

Nem kérek olyan válaszokat ,h tömeg NEM NŐIES,undorito stb,mert nekem tetszik,es mar idopontot is kértem..

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. jún. 1. 15:33
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Nos, ha most már érted, akkor úgy veszem, hogy a reakciód annak címezted, akitől az ominózus sort ideztem.
2019. jún. 2. 19:54
 32/43 anonim ***** válasza:
79%
Wow cicam, lehet hogy a hajad jó lesz, de a személyed...
2019. jún. 2. 19:55
 33/43 qborka ***** válasza:
48%
# 32/32 Időpont ma 19:55 10szer adnék zöld kezet, ha lehetne :) :)
2019. jún. 2. 20:19
 34/43 A kérdező kommentje:
Kicsim,úgy alkotsz véleményt ,hogy nem is ismersz😏
2019. jún. 2. 20:40
 35/43 A kérdező kommentje:
31. Igen ,és elnézést kérek
2019. jún. 2. 20:41
 36/43 anonim ***** válasza:

Pár sorból is sok mindent meg lehet állapítani.

Érdekes hogy csak annak a válaszát tudtad megköszönni aki dícsérte valamelyik hajat. Aki azt írta egyik se vagy más alternatívát belinkelt, azt vagy elküldted az anyjába vagy lepontoztad

2019. jún. 3. 07:24
 37/43 anonim ***** válasza:

"azzal mire megyek idiota"

Miért kéne bármire is menned vele? Nem te mondtad, hogymár eldöndötted, és nem fogod meggondolni magad? Véleményeket kertél. Azt kaptál. Akkor meg?

2019. jún. 3. 17:43
 38/43 A kérdező kommentje:
Azt dontom el,hogy tuti megcsinalom,azt nem hogy ezek kozzul melyiket 😏na szia
2019. jún. 3. 18:26
 39/43 anonim ***** válasza:
Nah, hát most már 110%-osan megismertünk. :D
2019. jún. 3. 18:36
 40/43 anonim ***** válasza:
69%

Istenem de buta vagy... Nem érted a lényegét annak amit írtam többször. Az hogy valaki azt írja egyik se, az is vélemény, azt nem kötötted ki hogy ne írjanak olyanok akiknek nem tetszik.

És vegyél vissza te kis elkényeztetett kislány, értem hogy most jött meg először a menzeszed, kamaszodsz és lázadsz a szüleid ellen ezzel a hajjal, de én nem sértegettelek, értelmesen elmagyaráztam hogy vannak ellenvélemények, nem tetszhett mindenkinek ugyanaz, ezt el kell fogadni. Erre te elkezdessz engem minősíthetetlen helyesírással sértegetni. Vágasd le a hajad ahogy akarod aztán légy büszke magadra mert baromi menő voltál hogy a kis székedből anonim módon eltudtál küldeni vadidegeneket az anyjukba meg leidiótáztad őket.

2019. jún. 3. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!